Hirdetés
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Debianban jól működik a plasma wayland, megy a qt5 platform plugin, fut a clementine is. Arch alatt plasma wayland sessionben valamiért nem tőltődik be a qt5 platform plugin, és sok q5-ös app elcrashel. Megoldást nem találtam akárhogy túrom a google-t.
Most vettem egy crucial mx500 500gb-t hogy az Arch mellé felrakjam a debiant is állandóra, eddig egy 64gb os ssdn volt a debian. Az Arch meg egy 480g-s radeon r3 ssdn foglal helyet. A debianban kellemesen csalódtam, meglepően kevés utómunkát igényel telepítés után, és van egy kész desktopom. Csak a firmware-amd-graphics csomagot kellett felraknom hogy elunduljon az X, meg raktam backportsból 5.x-es kernelt. Non free firmware netinst iso-t használtam. Telepítés közben még a mount opciókat is ki lehetett választani többek közt a discardot és a noatime-t. Viszont a csomagok régebbiek egy Arch-hoz képest, de valamit valamiért. Nem érzem bloatnak a debiant, villámgyorsan bootol a rendszer a plasma desktoppal, kb az Arch-al egyszinten van bootidőben. A debian wiki sajnos a fasorban sincs az Arch-hoz képest. Párhuzamosan fogom használni a két rendszert. Így első blikkre az Arch tűnik egyszerűbbnek logikusabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB