- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Debianban jól működik a plasma wayland, megy a qt5 platform plugin, fut a clementine is. Arch alatt plasma wayland sessionben valamiért nem tőltődik be a qt5 platform plugin, és sok q5-ös app elcrashel. Megoldást nem találtam akárhogy túrom a google-t.
Most vettem egy crucial mx500 500gb-t hogy az Arch mellé felrakjam a debiant is állandóra, eddig egy 64gb os ssdn volt a debian. Az Arch meg egy 480g-s radeon r3 ssdn foglal helyet. A debianban kellemesen csalódtam, meglepően kevés utómunkát igényel telepítés után, és van egy kész desktopom. Csak a firmware-amd-graphics csomagot kellett felraknom hogy elunduljon az X, meg raktam backportsból 5.x-es kernelt. Non free firmware netinst iso-t használtam. Telepítés közben még a mount opciókat is ki lehetett választani többek közt a discardot és a noatime-t. Viszont a csomagok régebbiek egy Arch-hoz képest, de valamit valamiért. Nem érzem bloatnak a debiant, villámgyorsan bootol a rendszer a plasma desktoppal, kb az Arch-al egyszinten van bootidőben. A debian wiki sajnos a fasorban sincs az Arch-hoz képest. Párhuzamosan fogom használni a két rendszert. Így első blikkre az Arch tűnik egyszerűbbnek logikusabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB