- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én Termite-ot használok, annak is van natív Wayland-támogatása, és elég sovány terminál (bár függősége lehetne egy kicsit kevesebb), még vim-módja is van, nálam teljesen bevált, semmi hiányosságba vagy bugba nem futottam bele. Az is igaz, hogy nekem terminállal még sose volt bajom, előtte amiket használtam, azokkal sem volt problémám (Gnome Terminal, lxterminal, Konsole), egyedül az xterm-et nem szeretem, alap konfiggal elég ocsmány, de ha beállítja az ember, az is elmegy. Vagyis van még egy, amit nem annyira szeretek, az st. Az annyira minimalista, hogy semmit nem tud default, még vissza sem lehet benne görgetni.
Sajnos Wayland-képes terminálból még elég kevés van. A kollégától elnézést, félreértettem.
Ezt az Alacrittyt kipróbálnám, de már a fejlesztői oldalon ilyeneket írnak: Wayland support is available, but not everything works as expected.
Így nincs sok bizadalmam benne, hiába GPU gyorsított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB