Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Dell E7270 notebook. Akkumulátor töltöttség mérést/kijelzést lehet kalibrálni?
Egy ideje az a helyzet hogy nem tudom lemeríteni teljesen az akkumulátort. Első alkalommal amikor észre vettem 55%-ig. Majd néhány alkalom múlva már 35%-ig tudtam lemeríteni. Tegnap már 23%-ig merült miután 6%-nál jött a figyelmeztetés hogy tegyem fel tölteni. Sajnos sosem láttam mi történik pontosan. Lehet hogy a fenti még utoljára látott értékről hirtelen ugrott 6%-ra vagy gyorsan de folyamatosan változott. Úgy tűnik, hogy jó irányba halad a folyamat. Egy két hetente használom akkuról. Lehet ez a baj.
Mit lehet tenni ebben az esetben? Próbáltam keresni a nagy interneten, de nem találtam még megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB