- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HP-knál egyre kell vigyázni, a gyárilag előretelepített (és helyreállítópartícióról visszatehető) Windowst kell hanyagolni rajta, az tele van szutyokkall, mindenféle demo-val, reklámmal, kémszoftverrel.
Egyik HP-nál sem okozott ez gondot, mert úgy vettem meg őket, hogy kivetettem a meghajtókat inkább vettem bele új SSD-t. Anno még az ember nem jogtiszta Windowsokat is hajlandó volt a gépére rakni, ma már a jogtiszta Win sem kell.
SSD-re a JFS fájlrendszer nagyon jó, de kifejezetten a deadline scheduler-rel! Állítólag ez a legprocibarátabb Linuxos fájlrendszer. (nem csak SSD-re kell mindig gondolni)
De a Cinmanónak is vastagon fog a ceruza
Amikor a Manjaro KDE-t kipróbáltam, végeztem összehasonlítást és lebukott nálam a KDE. Induláskor nagyon kevés memóriát használt, a Cinnamon 50%-kal többet (cc 400 ill. 600 MB), de elindítottam a böngészőt, ugyanannyi lappal mindkettőnél és kiegyenlítődött a dolog, sőt!
Innentől kezdve nekem magyarázhatják, hogy hű a KDE milyen keveset eszik, bezzeg a Cinnamon a legtöbbet. Persze, ha valakinek az számít, hogy az éppen felállt rendszer mennyit mutat.....
De ahogy írtad is, ez tök mindegy 8 ill 16GB-nál. (ezért is vettem egyből a 8570p-be még 4GB-ot, mert alapból csak 4GB volt benne)(#5394) zoli62
Régóta használod? Milyen DE-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged