- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Beszarok, lekapcsolta a rádiójelet magától.
nmcli radio wifiparancs adja a statust: disablednmcli radio wifi onés már megy is. A röhej az egészben, hogy újraindítottam a rendszert többször is, sőt, most teljes frissítést és újraindítást is csináltam és lekapcsolt rádiójellel indul a rendszer, holott soha a büdös életbe' nem csinált ilyet. Nem is értem, hogy ez most miért...A további röhej az, hogy szombaton reggel frissítettem előzőleg, azóta használtam, többször is újra lett már indítva és semmi baja nem volt. Most meg hirtelen bumm, gondolt egyet és lekapcsolt wifivel indul.

És nincs fizikai wifi switch a gépen, szóval még arról sem lehet szó, hogy véletlenül átkapcsolódott volna.
Agyvérzés persze kerülget, amikor ilyen random baromságok miatt kell szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB