Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Beszarok, lekapcsolta a rádiójelet magától.
nmcli radio wifiparancs adja a statust: disablednmcli radio wifi onés már megy is. A röhej az egészben, hogy újraindítottam a rendszert többször is, sőt, most teljes frissítést és újraindítást is csináltam és lekapcsolt rádiójellel indul a rendszer, holott soha a büdös életbe' nem csinált ilyet. Nem is értem, hogy ez most miért...A további röhej az, hogy szombaton reggel frissítettem előzőleg, azóta használtam, többször is újra lett már indítva és semmi baja nem volt. Most meg hirtelen bumm, gondolt egyet és lekapcsolt wifivel indul.

És nincs fizikai wifi switch a gépen, szóval még arról sem lehet szó, hogy véletlenül átkapcsolódott volna.
Agyvérzés persze kerülget, amikor ilyen random baromságok miatt kell szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB