Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Cseréltem gépet és átraktam a rendszert. Előzmény
Régi gép: HP Probook 470 G2, I5-5200, intel vga (AMD kikapcsolva)
Új gép: HP Probook 470 G4, i7-7500, intel vga (Nvidia kikapcsolva)
Mindkettőn SSD (/) és HDD (Swap, /var/log, /home) egymás mellett.Maga az átköltözés sikerült, mindenem megvan és a rendszer elsőre fel is állt csak a dd hatásásra (még a GRUB-ot sem kellett telepíteni), DE CSAK KARAKTERES módban.
Olyannyira gond van valamivel , hogy az új gépen egy egyszerű "ls -l" kimenete is olyan lassan fut le, hogy látom a fotonokat csattanni az LCD panelen. természetesen az X még be sem indul, de ez majd még csak a jövő lenne. először jó lenne tudni miért ilyen lassú karakteresen.
Ha USB Pendrive-ről indítok bármilyen másik rendszert (legyen az Antergos, vagy akár ARCH), az tökéletesen fut.
Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg? Sajna nincs sok időm.. ma egy működő rendszert kell varázsolnom rá. Legrosszabb esetben újratelepítem, de a olyan nem elegáns..
Amit eddig megtettem: mkinitcpio -p linux-lts lefutott
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB