- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Sajnos rosszabb a helyzet, mint amire számítottam (azt hittem újratelepítem az Arclinuxot és kész). Újraindításnál a led néhány mp. múlva narancs aztán zöld színű, (a HDD hangja is olyan mintha egészségesen indulna) ez azt mutatja h bebootol a linux (?). A hálózaton megkapja a szokásos IP címét "alarm" névvel, de még pingelni sem tudom, ssh-n természetesen nem elérhető. Semmilyen hálózati funkciója sem elérhető. Megnéztem a HDD-n az ssh configot, de nem látok semmi olyant, ami tiltaná a bejelentkezést vagy a modult. Sajnos úgy tűnik, hogy csak egy tartalék Archlinux rendszerrel lehetne bebootoltatni a Goflexnet-et, mivel az U-boot át van írva. Vagy esetleg soros kábelen, de ahhoz meg kellene program és tartalom is. Én sajnos nem csináltam ilyen tartalék rendszert, nem is gondoltam igazán át a működést, mikor lecseréltem az eredeti rendszert. Látom van egy kollega, akinek van egy jó leírása a témáról, de azt nem tudom, hogy ha egyáltalán megkapnám az ő Arch pendrive-jának tartalmát, azzal be tudnám-e indítani az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB