- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Nem sikerült. Sehogy se akar felmenni a 2011.08.19- core image-ből. (ezt tartalmazza a netinstall részt is azzal is próbálkoztam de minden áron dhcp-zni akart nekem meg nincs routerem [hétfőn jön]. ) Akkor nekiestem, miután bekonfiguráltam a pppoe-t : egy rm /etc/mtab és /etc/profile.d/locale.sh még mielőtt valaki azt mondaná hogy minek kellett törölni [link] ez nem engedi lefutni a frissítést és amúgy is grub elhagyása után újra keletkezik.
nah akkor jöhet ez : pacman -Syu --ignore filesystem && pacman -S filesystem --force
ugye ha lehagyom && -t akkor még a filesystem frissítése előtt ki kellene osztanom ezeket:
pacman-key --init
pacman-key --populate archlinuxelső végbe is megy első kérdésnél n-t kell nyomni mert különben csak a header-t frissíti a régi csomagat nem váltja le az úja. nah ha nem-et nyomtunk akkor egyessével megkérdezi le akarom e régi csomagokat az újra váltani természetesen y-t nyomok mert különben megint nem fut le a folyamat.
117 bejegyzést ellenőriz felrakja őket , kéri is hogy futtassam a fentebb írt két parancsot, mire az --init -re előjön a tegnapi ominózus eset . Látszólag teszi a dolgát de percek után is ugyan ez megy.
Ameddig ezt nem csinálom meg nem is tudom a filesystem-et frissíteni hiába adogatná hozzá egyesével amit kér utána , nem sikerül (error halmaz).
Mindkettővel ugyan ez jön elő i686 , és x86_x64- el is.2 Dologra gondolok :
1. Egy elég kula SSD-m van az lehet a ludas
2. Esetleg a pacman.conf-ban kellene a SigLevel-t módosítani mert lehet azért nem tudja létrehozni a masterkey-t.Jah igen még egy ilyet is próbálkoztam nagy elkeseredésemben : mielőtt a két pacman-key parancsot kiadnám rm -R /etc/pacman.d/gnupg -t is lefutattam , --init-el ezt is újra generálja , a probléma még mindig fenn áll.
ha valaki tud valami valódi megoldást azt nagyon megköszönném.
üdv
mod2: találtam egy ilyet is :
SigLevel = Optional TrustAllrngd -f -r /dev/urandom
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB