Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Én úgy csinálnám a helyedben hogy:
letörlöm a windowstprimary particiót hozok ottan létre, jó lesz az swapnak vagy /bootnak vagy ilyesminek. Aztán létrehozok egy extended partíciót, a windowsos után és azon belül garázdálkodnék.Ez volt az egyszerű mód. Ha saját maganak kellene akkor UEFI, GPTvel, és az úgy jó. Ez persze magában foglalja az Májkrémszaft operációs rendszerének újratelepítését, amit amúgy is megtennék ha ilyen elba
rmolt módon telepedik fel. Én a windows helyett ezt szoktam használni. Teljesen jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest