Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Én úgy csinálnám a helyedben hogy:
letörlöm a windowstprimary particiót hozok ottan létre, jó lesz az swapnak vagy /bootnak vagy ilyesminek. Aztán létrehozok egy extended partíciót, a windowsos után és azon belül garázdálkodnék.Ez volt az egyszerű mód. Ha saját maganak kellene akkor UEFI, GPTvel, és az úgy jó. Ez persze magában foglalja az Májkrémszaft operációs rendszerének újratelepítését, amit amúgy is megtennék ha ilyen elba
rmolt módon telepedik fel. Én a windows helyett ezt szoktam használni. Teljesen jól működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB