Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Én úgy csinálnám a helyedben hogy:
letörlöm a windowstprimary particiót hozok ottan létre, jó lesz az swapnak vagy /bootnak vagy ilyesminek. Aztán létrehozok egy extended partíciót, a windowsos után és azon belül garázdálkodnék.Ez volt az egyszerű mód. Ha saját maganak kellene akkor UEFI, GPTvel, és az úgy jó. Ez persze magában foglalja az Májkrémszaft operációs rendszerének újratelepítését, amit amúgy is megtennék ha ilyen elba
rmolt módon telepedik fel. Én a windows helyett ezt szoktam használni. Teljesen jól működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB