- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Előjött ma egy újabb KDE-hiba. Helyesebben nem ma jött elő, de előtte nem figyeltem fel rá. Szóval olyan programoknál, amik lerakják magukat a tálca jobb szélére (paneltálca), az óra mellé, ha egyet kattintunk rájuk, egy kattintással elő kellene jönniük. Igen ám, de sokszor egy kattintásra nem jelennek meg, ha meg duplán kattint az ember, akkor megjelennek, majd újra leteszik magukat a paneltálcára. Úgy kell még egyszer egyet kattintani, hogy megjelenjenek végre. Szóval 3-4-et kell kattintani néha egy helyett.
Eleinte a Deluge játszotta el ezt régen. Akkor azt hittem, hogy az a szar. Csinálta a qBittorrent is, de még ekkor sem gyanakodtam. Ma már a DeaDBeeF is csinálta és a Spotify is, szóval ez egy általános bug. Valószínűleg az a hiba oka, hogy mikor egyet kattintunk a paneltálcára, akkor az csak a fókuszt veszi fel, de azt nem hajtja végre, amihez a kattintás szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest