Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Előjött ma egy újabb KDE-hiba. Helyesebben nem ma jött elő, de előtte nem figyeltem fel rá. Szóval olyan programoknál, amik lerakják magukat a tálca jobb szélére (paneltálca), az óra mellé, ha egyet kattintunk rájuk, egy kattintással elő kellene jönniük. Igen ám, de sokszor egy kattintásra nem jelennek meg, ha meg duplán kattint az ember, akkor megjelennek, majd újra leteszik magukat a paneltálcára. Úgy kell még egyszer egyet kattintani, hogy megjelenjenek végre. Szóval 3-4-et kell kattintani néha egy helyett.
Eleinte a Deluge játszotta el ezt régen. Akkor azt hittem, hogy az a szar. Csinálta a qBittorrent is, de még ekkor sem gyanakodtam. Ma már a DeaDBeeF is csinálta és a Spotify is, szóval ez egy általános bug. Valószínűleg az a hiba oka, hogy mikor egyet kattintunk a paneltálcára, akkor az csak a fókuszt veszi fel, de azt nem hajtja végre, amihez a kattintás szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB