Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Előjött ma egy újabb KDE-hiba. Helyesebben nem ma jött elő, de előtte nem figyeltem fel rá. Szóval olyan programoknál, amik lerakják magukat a tálca jobb szélére (paneltálca), az óra mellé, ha egyet kattintunk rájuk, egy kattintással elő kellene jönniük. Igen ám, de sokszor egy kattintásra nem jelennek meg, ha meg duplán kattint az ember, akkor megjelennek, majd újra leteszik magukat a paneltálcára. Úgy kell még egyszer egyet kattintani, hogy megjelenjenek végre. Szóval 3-4-et kell kattintani néha egy helyett.
Eleinte a Deluge játszotta el ezt régen. Akkor azt hittem, hogy az a szar. Csinálta a qBittorrent is, de még ekkor sem gyanakodtam. Ma már a DeaDBeeF is csinálta és a Spotify is, szóval ez egy általános bug. Valószínűleg az a hiba oka, hogy mikor egyet kattintunk a paneltálcára, akkor az csak a fókuszt veszi fel, de azt nem hajtja végre, amihez a kattintás szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB