Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
2015 van. Új projektet találtam ki. Azt sajnos még nem tudom előre, milyen nehézségekbe fogok ütközni. A cél az lenne, hogy legyen egy saját telepítőm a gépemre optimalizálva, ami kérdés nélkül, - persze a particionálás és a csatolások után- telepíti a legfrissebb arch linux -ot, az összes progimmal, és az összes személyes configommal együtt a gépemre. Tudom, hogy egy csomó configot fel kell töltenem ehhez. A cél az lenne, hogy a telepítés után egyből a belakott rendszerem fogadna. Ezt a scriptet jó lenne kombinálni egy live rendszerrel is, ami szintén a használt rendszerem lenne. Már az alapoknak nekiláttam, de még nem tudom mi lesz belőle.
Tudom, hogy túl sok előnyöm nem származna ebből hosszú távon, és viszonylag sok munkával, és karbantartással járna ez a cucc. A cél igazából a tanulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB