Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Felre ne erts,nem az Arch vagy az egesz Linux vilagaba akartam belerugni vagy barmi modon degradalni. Tokeletesen egyet ertek veled. Csupan arra szerettem volna ravilagitani,hogy ez az egesz Arch dolog egy kicsit felvan fujva,mert igazabol nem nehez csak nem mindig vannak kovetkezestesen leirva a dolgok....es ugye itt jon kepbe az,hogy az Arch kozep/halado felhasznaloknak van kitalalva. Ezzel egyetertek,egy kezdonek eszem agaba se jutna Arch-ot adni. De mivan azzal aki honapok/evek ota hasznal Linuxot napi rendszeresseggel es ennek ellenere sem tudja telepiteni? Es nem azert,mert nem tud olvasni vagy ertelmezni ami oda levan irva vagy azert mert a wiki hianyos hanem azert,mert itt-ott rendezetlen. Nagyon egyszeruen lehetne ezt orvosolni a wikin belul de nyilvan nem teszik....es ekkor jonnek kepbe az alternativ utmutatok.
Megegyszer leirom,imadom az Arch-ot az utolso porcikajaig,nap mint nap lenyugoz es max. respect a projektben resztvevoknek. Nekem szemely szerint semmi bajom az orakig/napokig tarto problema megoldasokkal,engem kifejezetten vonz. A telepites utani dolgokba kar belemenni es osszehasonlitani a nyers Arch-ot barmi arra epulo disztroval,mert onnantol mar szinte ugyanaz. Terminal megnyit,aztan hajra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB