Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel sokat nem mondtál. Ubuntu alatt feltettem mint Windows-on, beállítottam mint szintén ott és ment mint a karikacsapás. Lehet, hogy a Manjaro meghaladja a képességeimet. Ubuntu alatt mindent be tudtam állítani, nem kellett ilyen sokat kérdezősködnöm. Valamint ott minden gyár alkalmazás működött. Itt összeomlik a rendszergazda terminál és nem lehet online fiókokat felvenni. Ilyen első pillanat óta. Ha nem tudom kijavítani az online fiókok felvételének lehetőségét, és nem tudom a Dropboxot összehozni, akkor mégis csak Fedora próba lesz holnap. Talán ott minden működni fog, vagy megy vissza az Ubuntu 13.10, az tökéletesen működött. Pár évig jó lesz az is nekem. Leszarom a verzióemelést, ha egyszer csak az működik hiba nélkül.
A VLC VLSub extersion-je sem működik sem Ubuntu 14.04 alatt, sem itt :sNagyon utálom, amikor így másokra vagyok utalva

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB