Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezzel jutottam valahova, mert az első parancs kidob egy nagy csomó gazdátlan csomagot. Egy részét le tudtam cserélni vagy eltávolítottam, de pl. a qt4 csomaggal nem tudom mit kellene kezdeni. Mindegy, a sok próbálkozás közben szerintem megöltem a rendszert, mert még egy terminálig se tud bebootolni. Van mondjuk egy partíció imagem amiből vissza tudom állítani, de ezzel sem jutok közelebb az alap probléma megoldásához.

Ráadásul a gépnek dohányos a gazdája, az egész család dohányzik a lakásban, a gép meg szó szerint bűzlik, öröm vele dolgozni...

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB