- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezzel jutottam valahova, mert az első parancs kidob egy nagy csomó gazdátlan csomagot. Egy részét le tudtam cserélni vagy eltávolítottam, de pl. a qt4 csomaggal nem tudom mit kellene kezdeni. Mindegy, a sok próbálkozás közben szerintem megöltem a rendszert, mert még egy terminálig se tud bebootolni. Van mondjuk egy partíció imagem amiből vissza tudom állítani, de ezzel sem jutok közelebb az alap probléma megoldásához.

Ráadásul a gépnek dohányos a gazdája, az egész család dohányzik a lakásban, a gép meg szó szerint bűzlik, öröm vele dolgozni...

Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB