Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Gondolom aki már minden mással kész van, annak jelenleg ez az egyetlen "cél", ami játékban tartja.
Alapvető emberi drive szerintem, hogy valamiért megyünk előre - sokan szerintem épp azért kopnak majd ki, mert nincs mit csinálni, mindennel kész vannak.Nekem tegnap lett meg az utolsó előtti asztal lv3-ra, már csak egy van hátra.
Még a Bombardierbe is 3 Wolf kellett - jó, nem sajnálom, mert van bp - de azért na.
kérdés: Arc Courier csak Sentinel Core-t rejthet, míg a Husk eventnél csak Rocketeer lehet bennünk? Eddig kizárólag ezeket láttam, pedig nem lenne rossz, mondjuk Bastion cuccot találni előbbiben. (Mondjuk lassan mindegy, de azért érdekelne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR