Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz Frod #4251 üzenetére

Mindig többen lövik a dögöt mint amennyi értékes loot van, nem elvárt, hogy mindenki arany fegyóval tolja, már csak azért sem mert mégis miből gyártaná le az első olyan fegyverét amíg nincs reaktorja hozzá? (nyilávn költői kérdés)
    Ha feljebb vinnék a található reaktorok számát akkor ez is meg lenne oldva, de gondolom nem fogják, ugyanis elvileg pont legutóbb csökkentették a kihulló alkatrészekben, ami nem tudom mennyire igaz én ugyanis egyet-egyet mindig találtam bennük mint mondtam.
    Jelenleg ilyen a játékmechanika, ehhez kell alkalmazkodni, továbbra sem lehet szerintem morális alapon megítélni, hogy most akkor kinek mennyi jár, mégha pofátlanság is az a cápázás amiről beszélünk.
    Nekem is van olyan példám ami ugyanez és mérgelődtem is rajta kb 10 mp-ig de igazából semmi értelme. Mentem egy Hidden Bunker kört, vittem snap hookot és szépen elkezdtem gyorsan, hatásosasan aktiválni az antennákat, na most ennek az lett a vége, hogy az összeset én EGYEDÜL csináltam meg, körbe rohantam az egész portot, kb 10+ adrenaline shot elment, kutya nem volt sehol, persze mire a bunkerbe értem, ami kb 150méterre volt az utsó antennától már üres volt az egész bunker és ott tobzódott az egész lobby. :(((

Új hozzászólás Aktív témák