- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nekem nincs ilyen szerencsém, általában tízből négyszer kinyírnak. Az is igaz, hogy ilyenkor is általában a harmadik szembejövő és/vagy kimentési pont camperek.
Azért voltak jó sztorik. Bured Cityben próbálok a tetőkön sunnyogni, mikor egy manus a felüljáróról szólt, hogy ne lőjek. Ezek után fedeztem a srácot, leszedtünk vagy 5-6 Snitch-et, meg a sok drónt amiket ránk küldtek. Kiderűlt, hogy valami airdrop lehívó küldetést csinált. Kicsit sajnáltam, hogy nem tudtam a spicli droidokat lootolni, de így is örülni kellett, hogy csak egy sniper lőtt közben minket. Ezek után a srác kivitt egy Raiders Hatch-on biztonságban.
Ha meg már hatch. Szóval frissen spawnolok azon a kezdőponton, ahol ilyen henger alakú épületek, nagy fém gömbök vannak és az egész közepén valami titkos lejáró (gondolom majd egyszer lesz olyan amikor lehet használni is), erre jön szembe srác ilyen nagyon udvarias british english-t használt, hogy ne lőjek, mert ő is a küldetés miatt van itt.
(Gondoltam magamban, milyen küldetés? Aztán sokkal később leesett, hogy itt kell a hidraulikát megszerelni.)
Ha meg már proxy chat. Bementem 3x éjszakai raidbe, persze 2x rá is faragtam, szóval harmadszorra ilyen óvatosban lopakodom a fák között a kijárathoz, egyszer csak halom jön az erdőben két emberke. Bekapcsolt lámpával. És hangosan beszélgettek, egy csaj és egy pasi. Azt hiszem hollandul. Na mondom, nekem reszeltek, ha ezek ennyire biztonságban érzik magukat. Másrészt csodálkoztam is, mert ha így beszélgettek, akkor ezek is szóló játékosok, milyen jól elvannak. Megláttak, de a manus átváltott angolra és valami nyugtatót mondott arról, hogy nem miattam vannak itt.
Majd hívták a liftet. Én naiv gondoltam ki akarnak menni. Hát nem, azért kapcsolták be, hogy oda csalják a Leapert. Szétszedték 1 perc alatt, mint idegbeteg foxi a lábtörlőt. Mivel én meg ott vártam őket a liftben, az meg elindult magától.
Szóval azért vannak erős pillanatok szólózás közben.
Egyetlen bánatom, hogy nem tudok annyi szemét lootot lebontani, ami elég a lőszerekre és fegyver javításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR