Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
bumm bumm
-
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Vigyázz, ez mélyvíz.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... beleszólása se volt ... " - lehet, bár szvsz. pont ez lehetett a baja, ill. nem akart asszisztálni ehhez a fogalmatlansághoz, ami ott megy.
#17 Gerybut
Én az Apple helyében eljuttatnék egy kémfotót a Xiaomi-hoz, amin egy f@** alakú mobil van. Szerintem tuti lemásolnák. Lenne mulatság -
Szeptemberben már ott volt...
Ez nem sok újdonságot hozott. -
Gerybut
tag
EZAZ!!
Ott van az okossziget -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Óriási!
Gondolom Hugo Barra-nak is ilyenek miatt lett anno tele a t*ke, és hagyta ott a márkát. -
-
-
Lite verzióba minek ilyen drága SoC? Inkább adják 300€-ért és vegyenek vissza egy szintet a prociból, nem mindenki futtat fft teszteket miközben nyomja a krájzisz 96-ot 8k-ban.
-
RobbyJr
addikt
-
Füleske
addikt
Szvsz azért lett ez 13 Lite, mert Kínában nem vették meg sokan, így zöld utat kapott a globális forgalmazás. És épp a 13 alá kerestek valamit.
Ennél jobb vétel lesz ugyanennyiért a Poco F5 Pro (Redmi K60), persze azt sem a K60 Pro - ból nevezik át, mert az már túl jó lenne a globális piacra. -
fuzaco
csendes tag
Mert a Civi 2 direkt egy szelfi-centrikus készülék volt, amit leginkább nőknek marketingeltek Kínában. Azt, hogy miért ebből lett a 13 Lite, azt nem tudom, de ez full random Xiaominál. Mindenestere örülök, hogy nem vártam rá, reménykedtem, hogy a Lite egy gyengébb 13 lesz, de annak a formáját meg az IP védelmet megtartva, de ez így csak egy újabb tucattelefon.
-
-
joey04
titán
Eredeti Xiaomi
-
pusszycat
nagyúr
Pont erre miért kellett dupla szelfi kamera? Kenjék a hajukra. Talán akkor a 14 Lite vagy lehet realme? Az úgy is gyorsan tölt.
-
1dude
senior tag
Az a szenzorsziget de ismerős...
-
janeszgol
félisten
A telefon szerintem jól néz ki. A hardver is ok, ahogy az ár is annak tűnik. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy európai viszonteladó élesítette véletlenül a termékoldalt, a mobil február 26-án kerül bemutatásra.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest