Árak és teljes specifikáció szivárgott ki a Xiaomi 13 Lite-ról

Egy európai viszonteladó élesítette véletlenül a termékoldalt, a mobil február 26-án kerül bemutatásra.

Ahogy az várható volt, az MWC-s Xiaomi bemutatón a 13-as sorozat globális startja lesz a téma, a normál és a Pro változatok mellé pedig érkezik a Civi 2-ből Xiaomi 13 Lite-ra keresztelt mobil premierje is. A február 26-i bemutató előtt majd’ egy héttel a Cyberport nevű viszonteladó élesítette a termékoldalakat, melyekből kiderül, milyen kiszereléssel és milyen áron érkezik a 13 Lite, kezdjük is ezzel.

Xiaomi 13 Lite pink színben.Xiaomi 13 Lite pink színben. Xiaomi 13 Lite pink színben. (forrás: Notebook Check) [+]

Az alapmodell 8/128 GB-os kiszerelésben 499 euró lesz, míg a 8/256 GB-os változat 549 euróba kerül majd. Tárhelytől és operatív memóriától függetlenül Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1-es rendszerchipre épül majd a telefon. 4500 mAh-s akkumulátor, 67 wattos vezetékes töltés, Android 12 várható még a készülékkel, természetesen MIUI-val.

A Civi 2 kicsit visszafogottabban néz ki 13 Lite-ra átnevezve.A Civi 2 kicsit visszafogottabban néz ki 13 Lite-ra átnevezve.A Civi 2 kicsit visszafogottabban néz ki 13 Lite-ra átnevezve. A Civi 2 kicsit visszafogottabban néz ki 13 Lite-ra átnevezve. (forrás: Notebook Check) [+]

A hátlapon egy 50 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles egység és egy 2 MP-es kisegítő szenzor dolgozik majd, az előlapon azonban két 32 MP-es kamerát várhatunk egy hosszúkás pirula formájú bevágásban. A kijelző 6,55”-es átlóval, AMOLED technológiával, FHD+ felbontással, 402 ppi-s képpontsűrűséggel és 120 Hz-es frissítéssel dolgozik majd. A telefon a Cyberport azóta eltüntetett termékoldala szerint rózsaszín és sötétkék színekben lesz kapható Európában.

Az azóta törölt termékoldal és specifikációk a 13 Lite-ról.Az azóta törölt termékoldal és specifikációk a 13 Lite-ról. Az azóta törölt termékoldal és specifikációk a 13 Lite-ról. (forrás: Notebook Check) [+]

Előzmények

Hirdetés