Hirdetés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz maniac #54 üzenetére

''vakarom magam mindenhol a labamon érzem hogy mászik''

Ez azért van, mert tényleg mászkálnak rajtad ;]
    Éjjel beléd is fecskendezik a mérgüket és lerágják a kezedről a húst :P

Gondolj bele, hogy szerencsétlen kis pók mit gondolhat? Jobban meg van rémülve, mint te: ''Ki ez a nagy mutáns, akinek csak két lába és csak két szeme van és ilyen hatalmas? Fúj de ronda, le is lépek innen'' és ezzel le is lép :DD
    Nem kell tőlük félni, nem bántják az embert. Egyébként viszketés ellen a szappant tudom ajánlani :U

(Ui: meg ne sértődj, természetesen nem gondoltam komolyan, de ezeket most nem hagyhattam ki)

A lényeg, ne bántsátok a pókokat, mert hasznos kis teremtmények és szépek is. Mennyivel több légy, szúnyog stb zavaró kis rovar repkedne körülöttünk, szívnák a vérünket, ha nem lennének pókok. Nem ártanak senkinek, jobban hasznunkra vannak, mint hátrányunkra. Egyszerűen ez azért van, mert a legtöbb kisgyerek fejébe még kiskorába beleverik, hoy a pókok rosszak, veszélyesek stb. Ezt látják a TVben, ezt hallják az anyukáktól. Ez a sok előítélet....persze semmi valóságalapja a legtöbb rémtörténetnek, mint ennek sem. Az olyan filmek, mint az Arachnophobia meg betiltanám egyből, mert sajnos a nagy átlag ebből vonja le a következtetést, és a sok hiszékeny dokumentumjellegűnek fogja fel a filmet, ezzel azonosítja a természetben megtalálható pókokat. Arachnophobia ellen egyébként a legjobb terápia: bezárni az embert egy kicsi, de jól megvilágított szobába, ami tele van pókokkal és ki sem engedni 2 hétig. Szerintem 2-3 nap múlva már el tudna aludni köztük, 1 hét múlva már nyugodtabban mozogna a szobában, 2 hét múlva már kicsit sem zavarnák a pókok látványa, meg is fogná őket. ;] Persze gondolom addig sok-sok pókot kicsinálna........de valamit valamiért

Aktív témák