- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Először is olvasd el ezt most: [link] Előbb kellett volna, de most sem késő, erre a helyzetre is van benne pár értelmes gondolat.
Nem fogok elkezdeni apa tömött bajsza vagyokot játszani, de ez a cikk engem nagyon de nagyon helyretett az első napokban, amikor közel nem éreztem magam sem apának sem embernek.
Nem tudom linkeltem-e már, de biztos fogom is még.
---
Másodszor: huh, először azt olvastam, hogy felkötöd a párod, mondom akkor most egy kicsit le kellene menned levegőzni, de aztán harmadszorra összejött az értelmezés
Ilyen van, nem ismerem a részleteket, hogy valójában mit jelent a nyűgösség, mit jelent a nem alszik és hogy néz ki a napotok, de ilyen időszakok, napok, akár hetek simán vannak. A tegnapi nap minden ismerősömnek katasztrófa volt, nekünk is az volt, az este még inkább. Hidd el őt is baromira zavarja, ettől ideges, és ettől nem bír aludni még annyira sem. Előbb utóbb elfárad.
Ahogy a cikkben is le van írva, lehet simán, hogy ez a beragadt cucc zavarta, vagy ez is faktor volt, ezeket át kell nézni, gombolás, izzadás, megtekeredett ruha, bármi lehet a klasszikus éhes/kakilt/hasa fáj trión túl, és ha egyik sem, akkor meg sztoikus nyugalommal tűrsz és ringatsz, nyugtatsz amíg meg nem unja. Meg fogja unni, legkésőbb két hónap múlva
Ilyen kicsiket eszik sokszor és közben meg kéri folyamatosan, nekünk is volt. Mi azt gondoltuk, hogy azért, mert egyszerűen elfogyott a tej, nincs több, és nem tud többet leszívni. Mivel viszont keveset eszik, hamar éhes lesz és nem tud úgy termelődni. Szar ügy, tartsatok ki, igyon rengeteg folyadékot a párod, nekünk bejött a soproni zéró (nincs benne kukoricagríz) és ha egyszer beáll a ritmus, akkor be fog állni a kajálás is. Ha van tej, és mégis ezt csinálja, akkor szimplán ennyire álmos, csak nem tud aludni.
Ez a kendős trükk milyen is? Hol lehet erről olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PR-Telecom
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest