- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
Hello!
Ne vegyél cipőt 1 éves gyereknek. Mert ebben a korban kezd el járni és nem mindegy, hogy milyen a cipő (pl. a sarkánál mereven kell lennie, hogy tartsa a sarkát), ugyan úgy fel kell próbálni a lábára, mint egy felnőtnek.Vegyél inkább ruhát, de azt is inkább 1-2 számmal nagyobbat, mert ha még nagy is rá, amit veszel, belenő. Ha pont méretet veszel, azt 2-3hét alatt kinövi.
-
föccer
nagyúr
Legjobb konverziós oldal. Az, hogy egy egyéves gyereknek mekkora cipő kell, így hirtelen passz. Nekem még csak 6 napos a lányom
Egyébként ma belekakilt a fürdővízbe. Természetesen azonnal kivettem. Szerintetek fertőtlenítsem a kádat? kb 1,5 percig lehetett benne az a víz.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest