- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #14124 üzenetére
No, hát megvan a gyereknek 1 hete a készülék. Facebook, messenger nincs és erősen reménykedem, hogy hátha bezár az az intézmény, mire szüksége lenne rá.
Vibere van, hogy a barátnőivel és velünk tudjon chatelni ha szükséges. Illetve van zene alkalmazás rá. Nagyjából ezzel kell beérnie. Játék sincs raja.
Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nem nyomkodja órákig. Néha kézbe veszi, megnézi jött-e valami, majd megy játszani, de nem jellemző, hogy akár fél órát is nyomkodná. Használni azért használja, megdöbbentő milyen kreatívan természetes már nekik a használata. -
kisza25
félisten
válasz
gyerek koromban 4 órás vhs kazetta volt tele tom és jerryvel, amit rongyá néztem, meg még 2 kazetta miki meg donald és itt vagyok, élek. Persze valamilyen szinten korlátozni kell a dolgokat, de nehéz megmondani hol a határ
Sokat legózunk, játszunk tűzoltósat, rendőröset, mostanában már katonásat is (ez most jött nem tudom honnan) olvasunk, rajzolunk kiakózunk... de olyan jó amikor van egy 30 perc nyugi, mert mesét néz -
Real_Necro
veterán
válasz
A fiamnál még jobban korlátoztuk, de a lányomnál már kevésbé a tv nézést. Szeretnek mesét nézni, de nem dühöngenek, ha kikapcsoljuk.
Nem észleltünk beszippantást, idő után inkább játszanak valamivel és ott hagyják a tv-t. Sőt, ha nem kapcsolok, nem hiányolják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest