Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Pulzus nem megy folyamatosan, az biztos, minden más meg úgy van, ahogy anno először párosítottam a telóhoz. Tehát kb. semmit nem változtattam. Így ha éjfél körül leveszem a töltőről, akkor másnap estére 40% körül van az akku. Ami éjjelre még elég, de a következő napot már nem bírja végig. És ha ugye reggel elmegyek itthonról, akkor nincs máshol töltőm, hogy rátöltsek napközben. Úgyhogy, hiába van még benne energia az első nap végére, akkor is naponta töltős a cucc.
Lehet, érdemes lenne jobban beletúrni a beállításokba, nem tudom.
Nekem egy 5 W-os Apple töltőre van rádugva, de mintha az derengene, hogy nem is tud többet az óra töltője, mint 3, vagy 5 watt. De van egy iStyle 20 W-os töltőm, ki fogom vele próbálni. Azt egyébként írták is, hogy a 6-hoz képest a proci ami egyel régebbi, és a töltés lassabb. Csak nem tudom, mennyivel, mert 6 vagy 7 még nem fordult meg nálam.
Igazából, nem összehasonlítási alap, de volt egy Samsung Active Watch 2 44 mm-em, és az két napot röhögve ment, a harmadik napra jutott el csak oda, hogy azt már nem feltétlenül bírta végig. Az ilyen szempontból kényelmesebb volt egy fokkal, meg is próbáltam használni az iPhone-hoz párosítva, de nem volt az igazi, ezért lett az SE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Rendszergazda topic
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest