- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Mi asszonnyal most egy sved sorozatot nezunk Netflixen, van hozza szinkron de mikor megkerdeztem mit szeretne, azt mondta nezzuk eredeti hanggal es magyar felirattal. Tok jo ez igy

Aki nem hajlando feliratot olvasni es csak szinkronosat nez, az rengeteg elkepesztoen jo dologbol zarja ki magat (pl. a Severance az utobbi evek legjobb sorozata szerintem, a For All Mankind meg szinten szenzacios), illetve zarja be magat egy aprocska buborekba.
Tegnap szobabiciklizes kozben olyan sorozatot neztem amihez meg felirat sincs magyarul, de nagyon jo, errol is lemaradtam volna ha ilyen szuk korlatok koze szoritom magam.
Az is igaz hogy en mar ovodas koromban is regenyeket olvastam, szoval lehet hogy nekem "konnyu", de szerintem barki kepes feliratos filmet elvezni, nem szuperkepesseg ez. Csinalni kell aztan megszokja az ember. Asszony peldaul enyhen diszlexias, megis szivesen nez feliratos musort (mondjuk evi 10-20ezer oldalt olvas, szoval trenirozza magat rendesen
).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Sorozatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).