Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
Igen, app-al a tévén nincs gond, windows-on előbb chrome-on is ment (igaz többször kiírta, hogy nem támogatott böngész, windows-on használjak chrome-ot, legfrissebb van fent
), majd elkezdett lefagyni, ugyan ez volt edge-el is. Fontos, nem a böngésző fagyott le hanem a gép. Tippre a lejátszójuk akad össze nekem a windows-on valamivel, de fogalmam nincs mivel és más hasonló szolgáltatás nem csinál ilyet. Tegnap baromira felhúzott, ráment több mint egy órám arra, hogy nézzem a Ted Lasso-t, ráadásul előfizetés ide vagy oda a vége virágbolt lett. Szerencsére ajándék előfizetés, így túlélem, de ha már vannak apple platformjain kívül is akkor illene jól megcsinálni, mint az előző hozzászólásomban említett szolgáltatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd elkezdett lefagyni, ugyan ez volt edge-el is. Fontos, nem a böngésző fagyott le hanem a gép. Tippre a lejátszójuk akad össze nekem a windows-on valamivel, de fogalmam nincs mivel és más hasonló szolgáltatás nem csinál ilyet. Tegnap baromira felhúzott, ráment több mint egy órám arra, hogy nézzem a Ted Lasso-t, ráadásul előfizetés ide vagy oda a vége virágbolt lett. Szerencsére ajándék előfizetés, így túlélem, de ha már vannak apple platformjain kívül is akkor illene jól megcsinálni, mint az előző hozzászólásomban említett szolgáltatók.