- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Snoop-y
Bocs, nem válasz akart lenni.Szerintem iPadre tökéletes választás amit vettél, főleg ha vinni is akarod magaddal néha. Kb semmi másra nem használnám, de tablethez patent lehet.
Én MX Master 3S-t használok, mivel nem akarok több egeret tartani és ezt tudom váltogatni az eszközök között és persze mert baromi jó melóra. De ahogy elnézem nagyon sok almás használja az MX Master 3S-t. Alkalmi tabletezéshez viszont nagy.Használd egészséggel az új rágcsálót.
Szerk
Közben láttam hogy cseréled.SutPet
Volt az első MX Masterem, aminek tönkrement a gumis borítása és Ebay-ről tudtam hozzá rendelni házat. Nem eredeti te teljesen rendben van.
A 3S nálam nem hámlik már, változtattak a borításon a régebbi modellekhez képest, voszont ragadós lesz a felülete. 2 év után szétszedtem, meleg szappanos vízzel átmostam és olyan a tapintása mint új korában. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Windows 11
- ZEN.com
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest