- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Phantomhive #47772 üzenetére
Update, megerkezett az e-mail a szerviztol, ami egyreszt kiakaszto, masreszrol nevetseges a mentegetozes az "ajanlatban", hogy 'tuti nem miattuk rossz'.. eleve ugy rakta ki a pultra a gepet, hogy elkeszult es minden teszt OK volt. - Megis ki, ha nem ok okoztak rajta kart az elkeszules es a kiadas kozott?
Alabb idezem a mailt:
"Tisztelt *** ***!
A *** munkalapszámon leadott MacBook Air Unibody 13'' számítógépet bevizsgáltuk és megállapítottuk, hogy a billentyűzetet is tartalmazó felső burkolat kicserélésére van szükség mely művelet bruttó 89.900 Ft-os költséggel kivitelezhető nagyságrendileg 5-7 munkanapos átfutással.
Tisztelettel tájékoztatom, hogy a számítógép belsejében több nedvességérzékelő indikátor is el van színeződve, illetve a számítógép belsejében több ponton korábbi folyadékkár nyomai láthatók. Ennél a modellnél a hardveres karbantartás során a ventilátor és a hűtőborda kerül kiszerelésre, az alaplap eltávolítása nem szükséges így 100%-os bizonyossággal kizárható hogy a beavatkozás okozná a problémát, ezt alátámasztja a korábbi folyadékkár több, látható nyoma is.
A javítás megkezdéséhez mindenképpen szükségünk van az Ön írásos jóváhagyására, így szíves visszajelzését várjuk email válaszban.
Üdvözlettel,
*** "Velemenyek?
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Phantomhive #47760 üzenetére
Korrekcio: Annyi meg lemaradt, hogy azt allitottak, hogy mikor megtortent a tisztitas, akkor ok leteszteltek es mukodott, par ora mulva meg nalunk mar nem..
-
Phantomhive
aktív tag
Sziasztok!
Szervizelessel kapcsolatos velemenyt szeretnek kerni illetve felvezetokent vazolnam a tortenetemet is.
A tegnapi nap folyaman elvittem az egyik hazai apple szervizbe egy Macbook Air gepet, hogy csinaljanak rajta egy altalanos hardver pucolast, mert 5 eve megvan a gep es szegenynek mar folyamatosan porgott a ventilatora.
Elmentem, beadtam, papirt kaptam, eddig oke.Ma mentunk vissza, hozta a srac a gepet, kirakta a pultra hogy jelentkezzek be, de nem mukodott a 'P' betu. Jeleztem, hogy valami nem koser, nem reagal..
Eltunt a geppel, 5-8 perc mulva hozza szetkapva es mutogatja h el van szinezodve az akku aljan az indikator, biztos beazott, vizet kapott stb. Mutatott az akku aljan foltokat, hogy azok ott bizony szaradasnyomok (nekem inkabb ragaszto nyomnak tunt, nem egyeb folyadeknak), es hogy biztos attol ment most tonkre 5 ev hasznalat utan mert meg lett bontva.
Kerdeztem, hogy akkor most mi a kovetkezo lepes? Kozben mutatom, hogy a billenyuk kis negyzet alaku kereteben meg ott van a por (elvileg HW tisztitason volt
), fujassa mar ki es nezzuk meg ujra.
Elvileg osszerakta es megneztek es tovabbra sem mukodik, sot az ekezetek sem.Majd mondja, hogy biztos kerult be folyadek es a megbontasnal megfolyt, stb..stb.. (eddig csak szaradt folyadeknyom volt, most lett friss is?). En ezt aztan vegkepp nem ertem, hogy hogy lehetett ott folyadek, amikor azt megelozo nap kb. 8 oran keresztul ment, tuzforro volt a gep (tehat onnan mindennek ki kellett volna parolognia, ha tenyleg befolyt volna valami) es a leadas elott 10 oran keresztul egy laptop taskaban csucsult. Kepteleneg.
A leadas elott ott a szervizben en allitottam be rajta egy admin jelszot es tettem ra egy Guest fiokot, hogy le tudjak tesztelni -- kvazi a leadas elott is ment minden.
Jelenleg ott van a gep es "Teljes bevizsgalasra" var, majd kuldenek ajanlatot.Fogalmam sincs, hogy mit tudok tenni, mert abban 100% biztos vagyok, hogy nem kapott folyadekot, ha pedig megis akkor az a szervizben kerult be. En leadas elott nyilvan nem szedtem szet es fotoztam le az indikatort, mert akkor mar ki is pucolhattam volna magamnak, szoval levedeni nyilvan nem tudom magamat ilyenforman.
A kerdesem az, hogy van barkinek barmi hasonlo tapasztalata, esetleg javaslata, hogy milyen tovabbi lepest erdemes tenni illetve mit lehet tenni akkor, ha hibasan kapok vissza egy termeket?
Ugy latom a honlapjuk szerint, hogy 25K korul mozog a billentyuzetcsere, ami igen csak meleg, foleg ugy, hogy egy mukodo gepet adtam oda es egy hibasat tettek elem.
Elnezest, hogy hosszu lett.
Udv
-
Phantomhive
aktív tag
GetDataBack HFS+
ezzel a progival vannak jó tapasztalataim. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
szijartg #10362 üzenetére
Nem tudom, hogy mik az igények; én LogMeIn Free-t használok maximális elégedettséggel.
Nagyon szerény sávszélesség igénye van és gyakorlatilag platformfüggetlen(kis túlzással). Mind Magyarföldön, mind UK-ban lévő gépeket gond nélkül tudok vele kezelni PC-ről és iPhoneról is. Jó cucc. -
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #10039 üzenetére
bevallom, ez meglepő azért. a különböző gyártójú ramokat még a "lényegesen jobban bövíthető" PC is sokszor nem eszi meg gond nélkül -- értsd: nem egyforma gyártó-típus kombó miatt pl. nem menet a dual-channel vagy nem ment max órajelen a ram vagy random glitcheket okoztak(lila színréteg a képernyőn ilyesmi).
bár lehet maradi vagyok és manapság már univerzálisak ezek a csodák. én még tapasztaltam ilyeneket régen -
Phantomhive
aktív tag
válasz
HarryPotter #10016 üzenetére
-
Phantomhive
aktív tag
Az Apple oldalán lévő árak nem tartalmazzák az adót. Nem is nagyon tudnák tartalmazni, mert -tudomásom szerint- nem egységes az áfa-kulcs az államokban, így az ember a végső lakhelyének megfelelő kitöltése után kap egy megközelítő értéket egyáltalán és akkor ez még csak az adó. Nincs benne az, hogy mi, itt Európában amúgy is mindent baromi drágán kapunk egyszer illetve fixált árfolyamon vannak számítva a gépek, továbbá pedig szokás mondani, hogy 1$=1€ az átváltás. Ez nem tudom, hogy igaz-e.
-
Phantomhive
aktív tag
ugyan ebben az irányba. még mindig nem érted.
ha az airbe bele tuszkolnának még erősebb grafikus processzort, akkor az az air család egyik előnyét rongálná: kevesebb lenne az akku idő és a macbook pro piacát rongálná, mert majd' utolérné/versenyezne annak a számítási teljesítményével. nyilván lesz erősebb gpu airben, de akkor mindig 1 lépéssel erősebb gpu lesz a mbp-ban is. egyrészt a technológia fejlődése miatt, másrészt a kétféle piaci igény kitöltése végett.
te a két igény határán vagy, mert mindenből a legjobbat szeretnéd. ezt egyrészt valószínűleg nehéz is megvalósítani és plusszba a két eladható gépből egy lenne.
ha jól tudom az iPad így is rizkós történet volt, mert elvett az Air vásárlóiból, de remélem valaki jobban emlékszik a cikkre és korrigál. -
Phantomhive
aktív tag
úgy gondolom, hogy nem az akku kapacitás a fájó pont, mivel egy vga leskálázható, ami esetén csak nagy teljesítmény leadásánál lenne logikusan nagyobb kakaó felvétel.
amiről szó lehet, az inkább az, hogy az Air egy papírvékony gép, ami nem tud elviselni túl sok hőt és/vagy nem tudna olyan gyorsan leadni elég hőt, mint amennyit egy combosabb vga generálna 1.5 órányi játék alatt egy hideg téli estén, amikor jól be van fűtve a lakásban.
az air, amire ki van találva, arra tökéletes. egy-két játék is eldöcög rajta, de nem a komolyabb számolás a fő profilja. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
skynet666 #9691 üzenetére
A helyedben mindenképpen kézzel húznám át a fontos adatokat és nem cserélném le a friss rendszert régire illetve nem is kutyulnám össze őket mélyebb szinten.
A programokat szerintem az Application mappából kézzel kiemelve és átmásolva gond nélkül életre tudod kelteni, mert a következő indításnál az esetek sacc/kb 95%-ban újracsinálják maguknak a szükséges mappákat és fájlokat, ha pedig gondjuk van, akkor egyszerűen közlik, hogy "légyszi telepítsél újra, mert nem megyek" és akkor újratelepíted.
A levelezést szerintem pikk-pakk átlehet menteni az Export mailbox gombbal(legalábbis Mailben látok 1 ilyet), de én pl. sose mentettem még levelezést. Beadom az iCloud jelszót és kb. 20 perc alatt lehúzza az összes levelet imap-on 1:1-ben.
A jelszavakat megkockáztatom, hogy ki lehet exportálni ez alapján. Még sose próbáltam.A programok beállításai pedig általában az Application Support mappában vannak a user mappában.
Nem javaslom, hogy az egészet 1:1 húzzad át.Sőt! csak az olyan proramokét húzzad át, amik nem rendszerprogramok(photoshop, ilife, iwork, stb..) és elvileg ezáltal megmaradnak a beállításaik. Az egész herce-hurca után pedig adnék egy egészséges jogjavítást az új rendszernek disk utility alól, hogy ne legyen semmi nyűgje.(Egy személyes tanács a végére: sose mozgass fájlokat, csak másolj. egyszer sikerült fontos dolgokat buknom mozgatás közben(forrás eltűnt, célba nem érkezett). Azóta ezt mindenhova megjegyzem mindenkinek
)
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Endruboy007 #9454 üzenetére
safari-preferences-extensions és ott a pluginra kattintva nekem van 1 legördülő menü, ahol ki tudom választani, hogy milyen max felbontásts töltsön be. ott beadtam, hogy 1080p HD és úgy tapasztalom, hogy magától be is tölti azokat gond nélkül.
@Jorus: passzolom. nyilván nem globális hiba, hanem egyedi. nálam Safari Version 6.0.1 (8536.26.14) fut és ott tetvészkednek a flash tartalak. Chrome alól pl. okés volt, de azt meg nem szeretem.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Endruboy007 #9449 üzenetére
FlashToHTML5 nevű Safari kiegészítőt dobd fel. Nekem ez átdob minden youtube tartalamat html5-be és olyan szépen viszi a videókat, mint még soha.
A flash egy hulladék sajnos. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Chiftain #9405 üzenetére
http://support.apple.com/kb/DL1590
ez fent van?
(remélem a megfelelőt linkeltem)
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
makaveli666 #8364 üzenetére
pont ezért nem használok magyart én se, mert nem találom benne a dolgokat
Keychain Access gondolom valami Kulcstartó hozzáférhetőség vagy ilyesmi néven lehet fordítva.Egy kulcstartó az ikonja róla van szó
A First Aid pedig talán javítás lehet, a menüsoron megtalálod az program neve alatt. vagy lehet tükörfordították "Elsősegély (nyújtás)"-ra
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
makaveli666 #8362 üzenetére
Bár még sose találkoztam a hibával, de vakon tippelnék egy olyat, hogy Applications-Utilities - Key Chain access és ott keressél valami google vagy iCal-hez fűződő bejegyzést és töröld/módosítsad, hátha oda ragadt be.
Esetleg nyomhatsz neki egy First Aid-et(bár ezt annak a tudatában, hogy fogalmam sincs, hogy mit csinál valójában) -
Phantomhive
aktív tag
firmwaret csak futó osx alól lehet frissíteni ez tény.
előbb frissít, majd hdd csere és mehet netről -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Barett 50cal #7977 üzenetére
http://support.apple.com/downloads/#macoscomponents
válogass kedvedre -
Phantomhive
aktív tag
válasz
verb003 #7951 üzenetére
értem én. mi is barátnővel használtuk, azért is volt para, ha néha nem ment el az üzenet.
telefonról a messenger alkalmazást használom(multiplatformos).
nekem az is baromi gyors, de nem akarok hitet téríteni
msnre kevés alternatíva van, főleg osx-en. audium, hivatalos msn progiról tudok illetve valami repeater szerűséggel irc-síthető(de szép szó lett) az msn és használható iChatből is indítva. (google első találat tuti kidobja) -
Phantomhive
aktív tag
válasz
verb003 #7947 üzenetére
windows féle, magagyártott msn alkalmazás nem jó?
(amúgy tényleg skype vagy facebook chat a király iChatből).
mi használtunk egy ideig msn-t, de egy megbízhatatlan hulladék. NAGYON sokszor volt olyan, hogy egyszer csak fogta magát és egy ideig nem volt hajlandó továbbítani üzeneteket pár percig. aztán megint(senkit nem dobott le, semmi ilyesmi). időnként kínos volt és nem csak egymás között tapasztaltuk sajna. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
zsolidodd #7919 üzenetére
ja illetve ha a másik ember iCLoud felhasználó(de lehet, h ez nem feltétel), akkor -elvileg- meg lehet osztani vele.
én most az icloud.com-on nézem és balra ha csinálok 1 naptárat,akkor ott van mellette a publish gomb( kör alakú) és ott lehet osztogatni.
nézz rá, hátha -
Phantomhive
aktív tag
válasz
zsolidodd #7917 üzenetére
azt hiszem, h iCloudon nem tud komminukálni(vagy még nem tud).
A naptárak szinkronizálásához kell egy szerver, amin keresztül ez történik.
Online Services rész lent kell neked.
Első blikkre a google calendart ajánlanám neked, szerintem azzal menne gond nélkül és -szerintem- webfelületről is kezelhető. az iCal egy naptár standardet használ. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Endruboy007 #7903 üzenetére
System Preferences - Language&Text - Language
alul Edit List, adj pipát a "Magyar" mellé majd húzzad a lista tetejére a magyar nyelvet.
utána log out, log in és kész -
Phantomhive
aktív tag
válasz
iamthesonar #7554 üzenetére
1. passz.
2. be vagy kitörmörítő? ha kitömörítő, akkor The Unarchiver progi a mac app storeból jó lesz neked.
3. xilisoft ultimate.
4. CleanMyMac vagy onyx
5. erre szerintem nem kell külön progival mahinálni, ha csak havonta 1-2x variálsz. iTunesban megoldható 2 perc alatt. így -
Phantomhive
aktív tag
feltételezhetően nincs ilyen kulcsa, mivel előre telepített lionnal vehette a gépet vagy netről telepítettel. viszont gondolom jól tönkre ment a gép, formázta, franc tudja és újra akarja húzni. bár én se értem a dolgot, mivel elvileg recovery partícióról telepíthető a lion.
de a konkrét kérdésre én se tudok válaszolni. esetleg meg lehetne próbálni egy virtuális osx-et elindítani vmwareban és arról összebohóckodni 1 lion pendriveot. -
Phantomhive
aktív tag
igen, korrigálásképpen linkeltem a posztot.
valamiért úgy emlékeztem, hogy a 35-55W körüli procik is csúsznak, nem csak a kisebbek
ebből a szempontból viszont magam sem értem a csúszás okát. értem én, hogy optimalizálni kell meg összeszerelni őket meg a franc tudja, de júniusban remélem legkésőbb ítt lesz.
szerintem a WWDC '12 idején le fogják lőni a Storet pár órára és csendben jól megújítják őket. ha emlékezetem nem csal, akkor ez gyakran ment így korábban. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
verb003 #7473 üzenetére
hát megpróbálnám azt, hogy:
restart - belogolsz - átrakod angolra - restart - átrakod magyarra - restart
ebben a sorrendben, ha most magyaron van. ha angolon van, akkor nyilván fordítva.
kicsit windowsos a dolog, de halvány elképzelésem sincs, h mitől lehet. a dolog.
szerintem nyelvváltásnál kevés csak kilőni a findert. egy rendszerszintű restart elkél' olykor. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
newface567 #7465 üzenetére
http://appleblog.blog.hu/2012/04/24/hivatalosan_is_elstartoltak_az_uj_intel_processzorok
nem, az airbe való nem jött ki, csak az egyel nagyobb fogyasztású, MBP-be való proci vált elérhetővé ezek szerint. szóval az hamarosan frissülhet. az MBA pedig nyár vége felé várható ezek szerint.
ha viszont az asztali géped intel procis és nincs baromira ritka, tuningos hardvared akkor dobj egy privát üzit, van egy ötletem.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
newface567 #7459 üzenetére
szerintem igen, de egyáltalán nincs kizárva, hogy csúszik 1 hónapot és július lesz belőle.
nyilván tutira nem lehet mondani, mert az apple néha kiszámítható, néha baromira nem.
most baromira nem, mivel az Intelen is múlik a dolog most nagyban.Elméletileg május-június környékén fogja kiadni az intel az új(abb) generációs procijait, amik az új macbookokban várhatóak. valószínűleg ennek a függvénye a megjelenés.
a macbook airt 2011.07.20-án frissítették utoljára ~287 napja.
átlagosan 320 naponta frissítik őket.
a macbbok pro 2011.10.23-án volt frissítve ~192 napja és átlag 266 naponta frissítik őket.
ez már sanszosabb, hogy hamar lesznem rég volt erről asszem 1 poszt az appleblogon, ahol fejtegették a dolgot. nézz rá a dologra.
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Zjunior #7338 üzenetére
usb-dvd olvasó vagy lion telepítő usb bedug, bebootolsz róla, Utilities - Disk utility.
kjelölöd balra a HDD-t, jobb oldalt partition. a legördülő menüben kiválasztod, hogy 1 partition.
apply. ezzel lepucoltad az egészet. disk utility becsuk és telepítesz rá egy friss OSX-et. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
#47053824 #7263 üzenetére
elsősorban azt csinálnám, h tolnék egy normál indítást, majd ha az elhasalt, akkor gép kikapcs. újra bekapcs és elindítod az általam említett safe modeban.
ha ott felállt a rendszer, akkor Applications-Utilities-Console.bal oldalt "All Messages" és idő szerint megpróbálod megkeresni, h kb. mikor lehetett a normál indítás és az utolsó soraiban keresni kellene valamit, ami szerinted meggátolja a rendszer bootolását.
ha itt nem lesz megtalálva, h mi a blokád, akkor telepítő dvd/pendrive, arról boot és a jelenlegi rendszerre emléletileg újra lehet húzni. rendszer visszaállításról nem tudok osx alatt. a time machine egy megoldás, de 5% esélyt adok annak, h van TM backup
http://www.apple.com/macosx/recovery/
Itt lehet tájékozódni a lehetőségekről. Nincs több ötletem.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
verb003 #7238 üzenetére
felejtsd el a linuxot, azon belőni a hálózatot szenvedés. főleg idegen gépen, idegen környzetben. léteznek op.rendszerek, amik cd-ről indíthatóak és majd' teljes értékű rendszerek. az említett hiren's boot cd ilyen. cd berak, indít és ott lesz előtted egy op.rendszer. a hálókártyát remélhetőel fel fogja ismerni csuklóból, mivel a laptopokban a leggyakrabban standard, tömeg chipek vannak.
ha előtted van a rendszer, akkor lan kábel a macbookba és a laptopba, mindkettőt be a routernek 1-1 foglalatba, a windowson megnézed, h milyen munkacsoportban van(lövésem, h hol kell windowson, talán a sajátgép-tulajdonságok környékén, de a standard a 'WORKGROUP' szokott lenni aposztrófok nélkül. ugyan ezt beállítod a macbookon és a finderben bal oldalt fel fog tűnni a windows gép és elméletileg el fogod tudni érni azt. ha nem, akkor windows alól is gondolom látható lesz az osx, akkor az alól mászol rá a macbookra és húzod rá a fájlokat.
itthon nekem legalábbis van 1 pc laptop, osxben a network - advanced - WINS rész alatt beadtam workgroupnak azt, hogy: WORKGROUP és elkezdte látni a laptopot. fájlcsere gond nélkül megy.
de tetű lassú(wifi) -
Phantomhive
aktív tag
válasz
#47053824 #7212 üzenetére
http://macs.about.com/od/faq1/f/emergencystart.htm
a safe modehoz: Shift+Bekapcsolás kell és jóval hosszabb idő alatt indul, mint átlagosan, mert végigellenőrzi a rendszert.
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
[http://osxdaily.com/2007/12/13/navigating-mac-os-x-with-only-the-keyboard/]
ezt tudom ajánlani. szerintem minden benne van. amúgy a nyilakkal is és a tabbal is megy nálam gond nélkül. nincs véletlenül elbabrálva a billentyűzetbeállításod?
-
Phantomhive
aktív tag
Én próbálkoztam youtubeon a html5-el.
nagyobb hulladék -még- mint a flash. egyszerűen bugos. 10-ből 1x sikerül fullscreenre tenni egy videót és ha pufferelés megkezdése előtt akarom kitolni fullra, akkor elhasal.
de ugyan ez igaz az apple oldalán lévő videókra. egy kín, mire fullscreenre tudom tenni.
de lehet csak nálam van valami írtózatos gebasz. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
M.Eriksen #7055 üzenetére
gondolom a flash playerből a legfrissebb van fent és youtubeon nincs bekapcsolva a béta HTML5 nézet. illetve ha a videon tolsz 1 jobb klikket akkor a beállítások között ugye fut a hardwares gyorsítás? mármint engedélyezve van?
@Jorus: oh, értem. különös; én soha nem tapasztaltam semmi bibit 720p alatt szerencsére és több éves konfigom van 4 giga rammal. misztikus, mint a legtöbb flash bug
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
reload. #7042 üzenetére
ha jól vagyok értesülve és vannak értesülve a hírportálok, akkor legkésőbb 3 hónap múlva várható egy termékfrissítés (akkorra fog elkészülni az intel valami új családdal) és az várható a következő mac gépekbe.
én a helyedben még ülnék a pénzen. nem sokkal várható termékfrissítés előtt nincs sok értelme beruházni szerintem.
maga a videókártya kérdés fogósabb. ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
muzsikpeti #7022 üzenetére
ezt találtam a google első találatai között; bár gondolom már te is rég olvastad. de azért biztonság képpen belinkelem: http://forums.macrumors.com/archive/index.php/t-644181.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest