- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Van egy 2014-es MacBook Prom, újra akartam telepíteni. Ezt látom a lemezkezelőben.Egy 500 GB SSD van benne, mi ez a sok meghajtó bal oldalt?
Hogy lehet normálisan rendbe rakni? Nekem nem kell több partíció meg egyéb. nincsenek rajta adatok, szóval bármi törölhető.
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy hogyan tovább?
Most ismerkedem még csak a MacBookokkal, elnézést ha hülyeséget kérdeztem.
Köszi szépen előre is!
-
hatesz
tag
válasz
Raymond #126844 üzenetére
Hu az se rossz!
Na teszteltem kicsit: Közepes fényerőn nyomtam egy 4 órás teljes képernyős youtube videót, 30%-ot esett a töltöttség…
Én meg vagyok vele asszem elégedve, aki szerint meg kamu, az gondolja azt. Én meg nagyon örülök neki, hogy egy ilyen jó MacBookhoz hozzájutottam, gondoltam elmesélem nektek (persze karcmentes is). Aki csak kötekedni tud, arra ráhagyom (nem érdekel), aki meg csak egyszerűen kicsit velem örül, annak meg köszönöm! -
hatesz
tag
válasz
herdsman12 #126838 üzenetére
Gondolj amit akarsz, köszi a hozzászólást, meg hogy BIZTOS vagy benne.
Ismerem a tulajt, nem volt bontva még a MacBook. De legyél biztos. Na ezért nem írok már fórumokba, mindig van egy okos, aki okosabb. -
hatesz
tag
válasz
herdsman12 #126836 üzenetére
A akksi gyártási ideje coconut szerint 2015.09.21
Alig volt a gép használva, tuti gyári az akksi
Az utólag berakott akkumulátorok nagyon gyatrák, pár évet ha bírnak.
De örülök ha szerinted BIZTOS nem eredetiAz én 2015-ös MacBook Pro-mban is eredeti 10 éves akksi van, 82%-os... (az új szerzeményt a feleségem kapta)
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 2015-ös MacBook Air-t (2015 vége i5), szerintetek van ilyen, hogy 96,6%-os a gyári akksi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Napirajz könyv
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest