-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
burgatshow #128419 üzenetére
Köszi, akkor elengedem, annyi amennyi.
Pano
13" Pro M1 (2020) meg szokta enni a retusálás miatt a PS meg a LRC most is épp csak utóbbi fut, néhány száz kép van benne és 6GB-ot befoglal. -
válasz
burgatshow #128367 üzenetére
elsőre betterdisplayjel próbálkoztam, mert sok helyen úgy emlegetik, mint minden ilyen jellegű probléma megoldóját
szerk: így se lett jobb, ha nem konkrét felbontásként adom meg.
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #128283 üzenetére
Ám garancia szempontból nem jobb mint más egyéb, ráadásul ha itt olyan dolog romlik el, akkor kuka az egész gép kb.
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #128281 üzenetére
Másik oldalon ezt nehezebben számolod ki, mert a Windows elég érdekes timinggal rendelkezik. Linuxot meg nyilván nem veszem bele, ott önmagunk szórakoztatására telepítünk újra, határ meg a csillagos ég.
-
havri1
félisten
válasz
burgatshow #128262 üzenetére
Köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #128257 üzenetére
Az elég fapados, nem lehet szabályokat rendelni hozzá, sem egy kattintással ki/bekapcsolni. Ráadásul tudtommal a parancssoros verzió totál nem akadályozza meg a sleepet a lehajtott kijelzőnél.
-
csaba1203
addikt
válasz
burgatshow #128240 üzenetére
Ezek szerint be kell tenni azt a pipát mégiscsak különben nem zajlik le a jelszó csere....
-
Friczy
senior tag
válasz
burgatshow #128165 üzenetére
Hasonló választ kaptam. Folyamatban van. Nyolc éve?
-
Raymond
titán
válasz
burgatshow #128156 üzenetére
Na igen, az ilyenek is kozrejatszanak. Az 1500-as MBA-hoz en is vettem mert egy darabig hasznalni akarom es ott mar azert nem ugyanaz volt mint a 800-900EUR-os M1 MBA-ra rarakni meg 230-at.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #128122 üzenetére
Annyira felcsesz ez. Pár hónapig észak-afrikában voltam idén, és napi szinten használtam a macen a screen mirroringot, ott működött gond nélkül. Ahogy hazaértem, megszűnt létezni az ikonja.
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #128122 üzenetére
*iPhone live activities Mac alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest