- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
2007-es 3.1 fehér macbook a te árszabásodban.
4.1-es fehér Ez jó vételnek tűnik szvsz
Fehér 5.2-es Jó áron van és még alkudhatsz is. Sajnos csak local pickup. Ha ismersz valakit kint aki megveszi neked jó bolt nagyon.
Sajnos a forint gyenge
-
Xero
nagyúr
Nem tudom most milyen áron mennek a használt gépek, de fénykép szerkesztésre tudom ajánlani a saját laptopommal megegyező gépeket. Ez egy 2007 nyáron kiadott MacBook Pro. Még matt kijelzős, de már LED-es. Lényegesen jobban használható fotó utómunkára mint a kettővel későbbi már unibody-s és glossy MBP-k. Ha belefér, akkor érdemes 2008-asakat is megnézni, azok kb a multi touch paddal tudnak többet.
A teljesítménye mai szemmel már nem kompromisszum mentes, de egy jó SSD-vel és 4GB Ram-al a későbbiekben kitömve, már kielégítő tud lenni.
-
Szia,
Én is Windows user vagyok a munkahelyemen, de második gépnek (notebook) már kizárólag Mac-et vennék, illetve veszek.
A szempontok java része nem technikai jellegű:
- Unibody alu ház, ami egyszerű, letisztult és csodaszép
- Nincs tele kiálló részekkel, peremekkel, bemélyedésekkel, ami miatt könnyebb tisztán tartani
- A kijelző kerete egy üveglap, ami szintén sokkal praktikusabb, szebb
- A billentyűzet szuper, bár a kicsi navigáló gombok eleinte megszokást igényelnek
- Azonnal reagál mindenre, reszponzív és köszönhetően a unix alapú rendszernek, atom stabil
- Az eszközök hozzáadása is nagyon egyszerű, nem beszélve a programok telepítéséről
- Az akkuidő nagyon jó, keveset kell tölteni és az élettartama is megfelelő
- IPS panel, ami egyszerűen messze sokkal jobb, mint a hagyományos TN-Film panelek. Nem részletezem, de ha már tapasztaltad, akkor soha nem akarsz visszaváltani.
- Olyan élmény használni, amit más Windows-os gép nem fog nyújtaniA technikai szempontok annyira már nem számítanak, hiszen ennyi pénzért szinte minden gyártónak kiválóak a termékei - márkától függetlenül - erősek, nagy a teljesítményük, stb.
Sokan mondják, hogy hülye vagy, hogy ennyit kiadsz egy gépért, de szerintem simán megéri. A rendszer okos, kezed alá dolgozik és tényleg egyszerű használni. Nem mellesleg biztonságosabb is mint a Windows. Amit még nem említettem, az a Time Machine. Ez egy hihetetlenül klassz alkalmazás. Csak fogsz egy küldő winyót, vagy egy hálózati meghajtót és le is tudtad a mentéseidet. Először én is kétkedve fogadtam, de tényleg nagyon jó és egyszerű a használata.
Szóval, ez nem csak egy gép, hanem gondosan megtervezett műalkotás, amit öröm kézbe venni. Én így látom. Ezért is nem a számok alapján döntök, hanem az érzéseim vezérelnek. Kövezzen meg érte aki akar, de akkor is így van.
Amiket eddig használtam: MacBook Air 11 és 13, MacMini, MacBook Pro 13, iMac 21, iPad, iPhone
Most az új 120 gigás MacBook Air 13 érkezik a Dell noteszgépem helyére. Nagyon várom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest