- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeypapa
tag
válasz
Scoobyka #20169 üzenetére
Szerintem bevállalhattad volna simán,bár ahogy Ragnar95 is mondja nem a legolcsóbb az ajánlat (én jóval kevesebbért szereztem be egyet). Ha még megvan próbálj meg alkudni egyet,aztán adj neki egy esélyt...nem egy rossz gép ez!
ui.: a többiek a szakértő vélemény,én csak a típusazonosság miatt tudtam nyilatkozni mint "használó"
-
joeypapa
tag
válasz
Scoobyka #20148 üzenetére
Én egyébként pont most váltottam pont ugyan ilyen macbookra,bár ahhoz nincs viszonyítási alapom,hogy az újabb MBkhez képest mennyi a különbség (de gondolom a többieknek igazuk van) ,viszont egy üzleti dell gépet cseréltem rá,i5,ssd stb...és nem igazán érzek különbséget
persze ha van keret akkor nyílván az újabb
de én először át akartam élni az "osx élményt" a többi majd alakul
-
bongeszo
aktív tag
válasz
Scoobyka #20148 üzenetére
Nekem van itthon egy Unibody White az ezt megelőző generációs hardverrel C2D 2,26Ghz, Nvidia 9400-el 4gb rammal és 120gb SSD-vel. A legutolsó OSX fut rajta hibátlanul és elég gyorsan. Nemrég vettem egy 2011-es i5-ös Air-t de nagy különbséget nem érzek mindennapos használatnál (böngészés, HD video nézés).
Szerintem SSD-vel abszolút vállalható az a konfig, persze csak ha jó áron be tudod szerezni. Mondjuk 130.000-ért még megéri, 140.000-nél többet biztos nem adnék érte. Az i5-ösökért meg minimum 200-at kérnek.
Persze attól is függ, hogy mire szeretnéd használni...
-
czanga
őstag
válasz
Scoobyka #19145 üzenetére
Arra tökéletes lesz véleményem szerint. Ugyan tudjuk, hogy a core 2 duo architectúra nem egy mai dolog, de ilyesmire még tökéletesen megfelel. Ugyan ilyen gépről írok épp. Lassan 5 éves lesz, és az aksi már csak 76%-os, de még mindíg elkaristol jó pár órán át.
Egy SSD-re még majd szánj pénzt, azzal nagyon sokat tudsz dobni a rendszer hatékonyságán.
Ezen kívül érdekes, hogy mennyiért árulják, mennyire vigyáztak rá, volt e takarítva, milyen a zsanér, ilyesmik.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Scoobyka #15667 üzenetére
Nem. alapjáraton 1280x800-on van (vagyis ennek a megfelelő asztalméreténél), ennek a felnégyszerezése a panel felbontása, ami 2560x1600, ezért nem lesz szőrös. Talán akkor olyan lesz ha magasabbra állítod, de amikor én próbáltam akkor nem láttam rajta... de biztos használ a rendszer élsimítást vagy valamit ami eltünteti.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Scoobyka #15661 üzenetére
Szerintem a 13"-os Retina az egyel nagyobb kiszerelésű hardverrel (8 GB RAM, 256 GB SSD) egész jó deal (olcsóbban jobb lenne mondjuk), az kb. az a szint amire én felbővíteném a sima Pro-t.
De a Retina Display tényleg nagy plusz, ráadásként lehet variálni is az asztalterület méretét... ha úgy hozza az igényed akkor használhatod 1440x900 vagy 1680x1050-es felbontásnak megfelelő asztalméreten is a rendszert (vagy a gyári 1280x800-nál kisebben), amin azért elég jól el lehet férni, ennyit már eleve megér +20k. Persze a házi occsó bővítés hiánya még mindig nagy érvágás lesz így... dehát valamit valamiért, sajnos manapság ez a trend.
-
TBMC
addikt
válasz
Scoobyka #15636 üzenetére
Az MS office kicsit mas vilag, sok funkcio hianyzik beloluk sajnos, tovabba csak angol, vagy ha megveszed tudsz hozza vasarolni tovabbiakban magyar helyesiras ellenorzot. u torrent kompatibilis.
nekem is elso OSX gepem az uj mac pro, es egyaltalan nem bantam meg. imadom. par nap alatt hozzaszoksz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest