Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chiftain

aktív tag

válasz float_away #28607 üzenetére

Az hogy ben tud az ember csak úgy rá másolgatni dolgokat sokszor nem szerencsés! De van a világnak egy része ahol a felhasználókat ez mondjuk pont nem érdekli mert ha kell egy film vagy egy zene akkor ott van az itunes store, és valahogy nem okoz válságot a családi kasszában egy-egy ilyen kiadás! Ha kell egy könyv letöltik a bookstoreból és így tovább! Az átlag felhasználót jobban megvédi magától ez a rendszer ahol nem férsz hozzá a könyvtárszerkezethez! Tudom sokan vannak akik magas szinten kezelik és tudják hogyan kell úgy használni hogy ne legyen baj! De a felhasználók nagyobbik része nem ért hozzá nem is érdekli és csak fölösleges számukra! Szerintem továbbra is megvan az appleben higy csak bekapcsolod és használod! Nem kell driver meg főzött rom meg ilyenek. Ha van frissítés akkor azt ugyanakkor kapom meg mint bárki más akinek ilyenje van! Azt pedig nem is említem hogy vírusok talán nem is léteznek ios-re szemben az androiddal! Ettől függetlenül nem rosszabb az android hanem más és vannak emberek nem is kevesen akiknek sokkal jobban tetszik illetve sokkal praktikusabb is. Ennyi iphone használat után már biztos nem váltanék droidra a sok megvett alkalmazás könyv és zene... Egyszerűen hozzá vagyok kötve a nem olyan kevés elköltött pénz miatt ugye! Ezeket mind mind újra beszerezni akkoris ha nagyobb részük ingyenes nem lenne kis munka...

Új hozzászólás Aktív témák