- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
Kasza08 #6906 üzenetére
Van egy Time Machine Editor nevű ingyenes program erre a célra.
-
Solar_Wind
senior tag
-
e30st
tag
válasz
Kasza08 #6897 üzenetére
ha be ván állítva a time machine, hogy pl óránként vagy 5-10 óránként frissítsen, akkor elképzelhető hogy ő csinálja ezt. amúgy meg a hálakártya szokott még dolgozni sleepben. Sleep közben is kommunikál a közelben levő wifihálózatokkal, routerekkel. Jelentkezz ki, és úgy rakd sleepbe. akkor nem fog felébredezni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kasza08 #6624 üzenetére
Ez etrmészetesen igy nem igaz szó szerint. Attól függ mekkora adatot mozgatsz oda-vissza folyamatosan. Ha nincsenek nagy változások. Pl. esetemben a rendszermeghajtómat menti, amin adatot nem tárolok egyáltalán (arra van külső megoldás, eleve tükrözve), akkor az egy éves mentésem alig nagyobb helyet foglal mint az adat ami jelenleg a partíción van.
-
-
biker
nagyúr
-
Eszleny
aktív tag
válasz
Kasza08 #5774 üzenetére
Nézd meg a tulajdonságoknál a jogosultságokat vagy nem lehet, hogy a letöltés folyamatban van és ezért nem engedi? Esetleg próbáld meg terminálból letörölni.
Nekem Snow Leopárdon csinálta, hogy nem engedte kiüríteni a kukát. Ilyenkor kimásolom a kukából és újra letörlöm. Ekkor már engedi üríteni a kukát.
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08 #5353 üzenetére
a dobozokban igénytelenebbnél igénytelenebb tokok, ed hardys csillogós köves, műbőr, műanyag és a többi... az eddig felsoroltakon kívűl ipad tokok és egyéb kiegészítők voltak. apropó! volt 3db. bluetooth iMac bill, 14k volt ami az előző garázsvásáron 12k volt...
én vettem egy monitor tisztító spray-t, hogy ne üres kézzel jöjjek ki -
-
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Kasza08 #5277 üzenetére
használj blu-ray playert
-
Barett 50cal
senior tag
-
werszomjas
addikt
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kasza08 #5069 üzenetére
lenovo-nak (mint a többi gyártónak is) van egy csomó szar terméke, de mellette ott van a premium kategóriás ThinkPad T, X, W, amikbe nem igen lehet belekötni
ennek ellenére én is mac-et szeretnék, de első sorban az os-re vagyok kíváncsi (windows-t utálom, linux-szal elvagyok, de jó lenne valami ami tényleg 100%-ban a géphez passzol), meg tetszik a dizájn és a felhasznált anyagok/összeszerelés minősége, viszont sima fehér macbook-ot tuti nem vennék, ennyi pénzért irtó gagyinak tűnik, nem is csodálom, hogy beszüntették
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kasza08 #4983 üzenetére
Felrakta magától az első bootkor. Mivel a bootcamp partíciómat használtam a Windows telepítéséhez, így (ha jól látom) megmaradt az a lehetőség is, hogy ha sebességre van szükségem, be tudok bootolni közvetlenül a boocampbe is.
Nekem is 4,4-es élményindexet adott, de én a bootcamp-es értékhez hasonlítottam, ami viszont 5,7 volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kasza08 #4965 üzenetére
Köszi, kipróbáltam a trial változatot a VMWare-ből, egyelőre nem igazán látom, hogy miben jobb, mint a bootcamp. (A nyilvánvaló kényelmessége szólhat csak mellette, azaz nem kell újraindítani a gépet a Win használatához, viszont cserébe jóval lassabb a Windows, mint bootcamp alatt.)
-
dane
senior tag
válasz
Kasza08 #4934 üzenetére
A logic-ot én is használom, de nem kell neki 38g elég csak 9gb
Extra hangmintákra nincs szükségem...
Én ezeket vettem amúgy:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180543686619&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170473257609&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Kasza08 #4932 üzenetére
azt sajnos nemtudom, az engem is érdekelne, nekem 60gbos ssdm,van, én is nagyon szűkösen vagyok, mindent letörlök, ami letöltök...
csak a superdrive helyébe elhet, mindjárt megtudjuk, hogy dane kolléga mivel csinálja, mert mondom, 10dolláros szutyokkal nemmegy, 20ezressel igen, de az megneméri meg szerintem..
60gbos 24k (OCZ Vertex II)
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Kasza08 #4924 üzenetére
őszintén?
nemtudom
. Jó ha van benne, én ha leváltom, egy erősebbre, abba fogom belrakni(pro, vagy imac), SSD meg eszméletlen gyors. boot kb lion alatt 5ms. komolyan. és ha bejelentkeztem, rögtön elérhető minden, nem kell várni, meg nemfagy be mint pl windows start-up után, ha megnyitsz egy alkalmazást..
Szerintem használ a plusz 4gb ram, SSD meg mindenképp
-
Eszleny
aktív tag
válasz
Kasza08 #4867 üzenetére
Azért a program fagyásokról nem kell lemondania. Ezek általában 3rd party programok. Kb. másfél éve nem használok rendszeresen Windowst, ezért nem tudom mi az aktuális helyzet, de azelőtt sem volt bajom a fagyogatásokkal. Sőt azt láttam, hogy Mac-en a programok (mint már hangsúlyoztam 3rd party programok) többször lépnek ki váratlanul. Persze ez nagyon függ, hogy ki milyen programokat használ mind Windows-on, mind Mac-en. Az OSX nálam kétszer fagyott le másfél év alatt. A Windows (Vista és 7) se fagyott le gyakrabban.
-
<NewL>
addikt
válasz
Kasza08 #4511 üzenetére
3 embert is próbáltam már lebeszélni a medzsikmjózról. olyat akinek unibody MacBook-ja volt, ezzel a hatalmas tpeddel. mind megbánta és eladta, vagy nem hasznlja. egyszerűen, a trackpad után egy kényelmetlen szr használni azt a kis touch felületet, lassú, és baromi alacsony, kinyírja a csuklót. de szépnek szép
jól mutat a mekk mellett
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kasza08 #4513 üzenetére
Apple Magic Mouse: height ~ 2cm, width ~5.5cm, length ~ 10.5cm
M555b: Dimensions (L x W x H) : 99.4 x 57.9 x 34.0 millimeters
Méretben nincsenek olyan durva különbségek, de amúgy tetszetős ez a magic mouse, gondolom a multitouch miatt még jobb mint a logitech, mondjuk kétszer annyiba is kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest