- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
-
wm2
őstag
válasz
thiclyoon #89242 üzenetére
Vannak, lesznek xarrá optimalizált szoftverek erre a platformra, és van/lesz amire még várnunk kell, vagy sohasem lesz jó. Mindenre találni fogunk példát.🙂 A munkahelyem adna nekem egy M1 Minit 8 gigával, de az iPad Proval még mindig több mindent tudok kezdeni. Nekem kell a touch felület. Elkezdtek olyan pletykák terjengeni, hogy megszűnik majd az iPad. Ez jobban aggaszt mint hogy mi lesz egy Inteles iMac sorsa.
-
wm2
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
thiclyoon #84430 üzenetére
Sokszor kell funkcióbillentyű, és az megy vakon, ha ki tudom taperolni. Összességében többet lassít a billentyűzet, mint hogy a proci gyengébb. Pythonra már lényegében kizárólagosan böngészőt használok, de Java-nál is a buildelés külön szerveren megy, az IDE meg nem eszi annyira a procit, hogy amiatt megérje. Nem rég az is szembejött, hogy már matlabból is van böngészős verzió, az ami tudná zabálni a procit/vga-t rendesen.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
thiclyoon #84430 üzenetére
Én Excel oldalról tudok nyilatkozni, ott elég sokat funkcióbillentyűzök, és a touchbar-on rendszeresen mellényúltam. Meg lehet szokni, de rendes billentyűzeten sose volt ezzel gondom.
A fagyás nem tudom mennyire lehet szériahiba, nálam is van ismerősi körben akinek sohasem volt gondja vele. Nekem meg csupa olyan, hogy felhívnám az ügyfelet Hangouts-on, majd nem tudok hangot adni a beszélgetésre, mert nem reagál a touchbar. Újraindítani meg persze csak terminalból lehet, nincs rá semmi értelmes hotkey amivel instant megoldható lenne. És nyilván ezt az aktuális legfrissebb MacOS-en is csinálta...
Koncepcionálisan az a gondom a touchbarral, hogy a billentyűzet kiegészítéseként reklámozták be anno.
Aki vakon gépen, annak pont az a legnagyobb előnye, hogy nem néz le a billentyűzetre, és így gyorsabban tud haladni. De mivel a touchbar dinamikus, ezért mindig le kell tekinteni, hogy épp mi hol található rajta, ami megszakítja a flow-t. Ez apróságnak tűnik, de 10 év vakon gépelés után azon kapni magam, hogy folyton a billentyűzetet nézem, nagyon nem jó a napi 8 órás etapoknál.
Persze át lehet állítani, hogy csak funkcióbillentyűket mutasson, de akkor meg ugye mi értelme az egésznek. Casual felhasználóknak viszont jó upsell, mert látványos ugye, de pont az Apple által sokat tolt "pro felhasználás" esetén nincs gyakorlati haszna szerintem.
De ha van a topikban (elnézést, hogy ilyenekkel dobálózok, de talán így lehet a legkönnyebben belőni a felhasználási területet) pro felhasználó aki kifejezetten szereti a touchbart, szívesen meghallgatnék ellenérveket és hogy hogyan tud hasznos lenni
Szeretném megszeretni, mert úgy sejtem, egy ideig nem fogunk megszabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest