- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbi93 #90675 üzenetére
Kollégámnak is azt javasoltam. Pro-t rendeltem, nagyon elégedett vagyok vele, fluid érzetre simán veri az i7-es Minit, de azért az marad. Egész nap dokkolva és töltve nem egészséges laptopozni...
Egyedül a tapibárt nem bírom megszokni, állandóan nyúlkálok az F billentyűkhöz.
-
negyedes
addikt
válasz
norbi93 #15880 üzenetére
valamit ti akkor nagyon elrontottatok. mikor lejott a download az appstorebol akkor hogyan csinaltatok meg a pendriveot? Itt ez az app, tolsd le es ezzel ird fel a pendrivera a letoltott iso-t. [link] van utasitas is hogyan kell hasznalni. remelem igy mar menni fog.
ez olyan mint winre a windows 7 usb download tool.
-
Romvr
őstag
válasz
norbi93 #15850 üzenetére
Akkor pár alap dolog amit jó ha tudsz mielőtt nagyon belemerülnél a témába:
OSX = HFS+ fájlrendszer (naplózott)
Képes írni olvasni:
- ExFAT
- FAT
Olvasni:
-NTFSA telepítő média HFS fájlrendszerű lesz ha készítesz (DMG-ből TransMac-el). Külső vinyókat nem tudom mennyire fogadja el, de nekem 8Gb-os pendrive-al nem volt gondom.
Telepítés menete USB-ről (miután találtál egy Retail verziót):
- Win alatt TransMac-el kiírod az USB-re
- Betolod a MAC-be
- ALT-ot lenyomva indítod
- Amint megjelenik a pendrive (narancs színű USB ikon) kiválasztod egérrel, vagy billentyűzettel és enter
- Ha bejött a telepítő akkor a Segédprogramok közül Lemezkezelő, formázod az egész belső tárhelyez HFS+ rendszerűre, bezárod, majd végigmész a telepítő lépésein
- Befejeztével kiveszed az USB-t és használod az OSX-etRemélem tudtam segíteni
-
negyedes
addikt
válasz
norbi93 #15848 üzenetére
mindenkepp kell 1 8gb usb kulcs amire rarakod a maverickset. ha ez megvan akkor kikapcsolod a gepet es ujra bekapcsolod es nyomva tartod a C gombot, a gong utanig nyomod es bebootol az usb kulcsrol. Ott a disk utilityvel formazot mac os journeled-re es kilepsz a disk utilitybol majd mesz az installra. Innen mar gyerekjatek az install.
-
Romvr
őstag
válasz
norbi93 #15848 üzenetére
Ha van OSX bootolható pendrive-on, akkor kapcsold ki a gépet, majd a bekapcsolásnál azonnal tartsd lenyomva az ALT(vagy "opt") gombot amíg meg nem látod a meghajtókat. Ez a BOOT menü.
Javaslom hogy telepítés előtt formázd az egész meghajtót a Disk Utility-vel (Lemezkezelő) ami a segédprogramok alatt van, akkor tuti nem jön elő többet a WindowsDe gondolom valami nagy szaki majd részletesen is lemagyarázza. Nekem most csak ennyire futotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest