- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
Macbook fronton nincs lehetőség processzort cserélni, hiszen már nagyon rég az alaplapra forrasztják a procikat.
-
Head88
addikt
Erre gondolok. Ha ilyet használsz akkor akármilyen trágya ssd-vel nem fog rendesen működni.
A gyári ssd nem M.2 interfészes hanem egy speciális az apple által átalakított PCI-e csatlakozós.
Ha nincs átalakítód akkor vagy gyári vagy OWC által gyártott méregdrága ssd-t rakhatsz bele.[link] -
Head88
addikt
Akkor indítsd internet recoveryből. (ahhoz nem kell recovery partíció és mellesleg első használatkor automatikusan letölti hdd-re) Igen tudom, hogy akkor 10.13 rendszert fog telepíteni de addig amíg be nem lassúzik a rendszered addig tudsz letölteni egy 10.12-t amit USB telepítőnek megcsinálsz és clean installal felraksz.
Pontosan, hogy formáztad azt a hdd-t? Új a hdd? (ha igen akkor azon nem is volt recovery )
-
Head88
addikt
Akkor mint már mondtam korábban, azt a lehalt mac-et indítsd így: Shift + Option + Command + R ezzel a recovery opcióval a gépedhez elérhető legrégebbi os-t fogja leszedni és telepíteni. Ez valószínű a 10.10 vagy 10.11 lesz. Ha ez felkerül akkor onnan már le tudod szedni appstoreból a sierra-t.
-
troszti
aktív tag
Hmmm ez érdekes. Nálam sose volt ilyen gond. Nekem az optibay-be volt egy ideig az SSD és simán elment sleep-be..
A sata2 vs sata3 annyiban változó, hogy tudja e az adott gép az optikai meghajtóba a sata3-at vagy nem.(#37069) TheMarci
Valószínűleg rájön, a szállítás biztos, az ÁFÁ-t nem tudom. -
troszti
aktív tag
Én anno ezt találtam ilyen ajánlott, "márkásabb" optibay-nek. De az ára miatt végül maradtam az olcsó ebay-es verziónál...
(#37048) Ragnar95
Köszi, meggondolom még, melyik lenne a jobb választás (csere vagy a mostani+hackintosh), mind árban, mint teljesítményben. Meg annak is utána kell nézem, mennyiért mennek most az i7-es 13"-os gépek
-
runner 125
nagyúr
Nincs.
Laptopiparban dolgozom, volt már jó pár Windows-os géphez szerencsém, így használható, ilyen pontos touchpad egyszerűen nincs Windows alatt.
Másik topikban írtam már, h ez az első notim, ahol nem az volt a vásárlást követő lépés, h melyik egeret dugjam rá.
Tényleg profi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest