- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
gonger #93894 üzenetére
Megértem a felemás érzéseidet, részben osztom én is, de azért ezt tudtuk előre, igaz?! Mindet, kivétel nélkül. A speciális karakterek engem is bosszantanak, de ez megtanulható.
Lopkodni tényleg olcsóbb, mint fizetni egy szoftverért, de azért mégiscsak az a helyes irány, hogy fizetünk más munkájáért, nem? Ott az open office, ha nem akarsz fizetni, meg a numbers pl. Jaa, hogy az nem Excel, igen, az ára sem az!
Persze, hogy baja lesz, az NTFS-t nem kezeli, a megoldás azért nem bonyolult, formázd le másra, amit a Win és ez is kezel, és ott vagy.
A kiegészítőkkel kapcsolatos érzéseidet osztom, engem is bosszant, hogy 20ezerért most vegyek még USB C hubot, de ez egy ilyen buli. Sajnos a portokkal, perifériákkal nem tud versenyre kelni az Apple.
-
pana0017
senior tag
válasz
gonger #93894 üzenetére
A kis kijelző, billentyűzet szerintem teljesen szubjektív, én nagyon szeretem. A speciális karakterek sajnos ilyenek, az a pár amit gyakran használok már fejben van.
Olvasni minden filerendszert tud a gép, de NTFS-t írni csak kiegészítő alkalmazással. Használj pl exFAT-ot, az kompatibilis oda-vissza.
Az Office témát nem egészen értem. Régóta nem használok Windows-t, de tudomásom szerint ott sem jár ingyen. Ha meg nem túl professzionális a felhasználási igényed, a Numbers is kezeli az xls-t. -
marsu.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 16 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB / 256 GB FULLHD TOUCH WIN11 EU BILL - ÁFÁS számlával!
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged