- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
válasz
#95561216 #72133 üzenetére
Ahogy TBMC kolléga is írta, nem mindegy, hogy mire lenne használva.
Ha pl olyan munkára amivel gond nélkül kitermeli az árát akkor a drágább és új Air (hardveresen nem olyan nagy a különbség)Ha csak max 3év használatra kellene vennem gépet és nem munkára venném, (bár az Air sem épp munkára tervezett gép) Akkor a 2015 13" Pro lenne nálam a nyerő a kettő közül. (akkut 40ért cserélném egy új ifixit akksira ha hordozni is kellene)
Így gazdaságosabb. -
Smiley
addikt
válasz
#95561216 #72093 üzenetére
Nyugi ez ilyen windows-os berogzodes. Csak a windows kernel ilyen vacak, hogy kepes szabadon hagyni tobb GB teruletet a ram-ban... nem is ertem, akkor minek vesz az ember 16/32GB ram-ot ha abbol folyamatosan csak max 4-5GB-t hasznal. En 8GB-vel mar nem vennek gepet, foleg, hogy ez nem bovitheto... ki kell max-olni indulaskor, ha hosszutavra tervezel.
-
wm2
őstag
válasz
#95561216 #71644 üzenetére
Én a 2 magos U procitól sem voltam elájulva, félre ne érts, de azt azért kétlem, hogy egy 7W TDP 8210Y meg UHD 617 megér 480.000 forintot. Ez akkora lehúzás ugyanis, hogy nemigaz. Aki pedig nem a belső komponenseket nézi, hanem a külsőt, annak csak geatulálni tudok. Vegye.
-
wm2
őstag
válasz
#95561216 #71642 üzenetére
De itt van/volt egy olyan dolog is, amit kihagytál, hogy nem pörgött a venti feleslegesen, csak akkor, amikor arra szükség volt/van. Mindemellett ha kellett egy kis plusz erő, adva volt, adva van. Az üzemidő meg, hogy sportszeletnyit nehezebb nem akkora érvágás annak tükrében, hogy jobb készüléket tartasz a kezedben. Itt annak fényében érthetetlen sokmindenkinek a bemutatása, hogy a hordozható palettán ütik egymást a Macbookal. Ráadásul egyáltalán nem olcsó, miközben a 10,5 iPad Pro erejével is hazaküldöm szerencsétleneket és csend van hosszú üzemidővel. Az AIR és a Mini Jobs “olcsóbban Mac-et mindenkinek” politikája volt. Ezt tüntették most el azzal, hogy 2x annyiba kerül, amit amibe kellene. Az Apple-hívők meg úgy áhitoztak a keynoteon, mint 500 éve a templomokban. Durva ez a kultusz nekem na. Ne haragudj.
-
-
asysoft
aktív tag
válasz
#95561216 #2617 üzenetére
Ha a processzor mellé akarnának VGA-t rakni (hogy ne csökkenjen az előző generációhoz képest a grafikus teljesítmény), akkor +1 chip kéne az alaplapra (ugye 9400 chipset is egyben, ami i5 mellé is kell). Persze fogyasztás terén -kizárólag i5 GPU-val - valószínűleg még jobb lenne a notebook (bár az új MacBook Pro 13"-ban az elméletileg 9400-nál kedvezőbb fogyasztású Geforce 320M van).
-
Esmein
nagyúr
válasz
#95561216 #2613 üzenetére
Nekem a mostani laptopom sem tudja a 3G-t, meg az osszes szolgaltato MAC alapjan szuri a forgalmat errefele, adnak is donglet minden 3G net szerzodeshez (sokszor meg laptopot, is, de az nekem nemkell
), ugyhogy meg ha lenne is benne akkor is plusz ket bukfenc lenne atirni a mac cimet meg atrakni a kartyat. Nem vitatkozni akarok, belerakhattak volna, de igy se vesz el az ertekebol, legalabbis szamomra.
Az meg hogy nem frissitettek a 13"-ost. Majd ha a forradalom falhoz allitja oket ugyis frissitik, addig meg a 2.4-es C2D is akkora ugras az 1.6-os atomhoz kepest, hogy Quinn Malory tag pupillaval nezne ha latna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest