-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Én most megpróbálok nem a noti felett kajálni.
De azért por/szösz elkerülhetetlenül is belemehet idővel. Ezért érdeklődtem csak.
Biztos vagy benne h trickle charge töltője van a cuccnak? Mert azt olvastam hogy az mivel folyamatosan tölt attól függetlenül h fel van e töltve az aksi vagy sincs okozhat túltöltést etc ami nem a legjobb. A float charger amit rajta lehet hagyni akármeddig az irodalom szerint. -
Landon
addikt
Értem, köszi a választ!
Ha már billentyűzet akkor még egy kérdésem hadd legyen pls: viszonylag ugye nagyobb rések vannak a bill gombok és a ház között, ha oda bármi szösz vagy por akármi bemegy majd idővel akkor azt sűrített levegővel lehet fújni? Gondolom jobb módja nincs a dolognak?
-
Barett 50cal
senior tag
kb 1hete megpróbáltam bootcamppel felrakni az xp-t a macbookra.szttem a cd volt aludas..de annyira szarul sikerült,hogy már majdnemfödhözvágtam...nemindult el egyiks OS sem,az ujrainditásután,az alt lenyomásával sem történt semmi,és a cdst sem adta ki,aztán a a trackpaden a balegér gomb megfelelőjének lenyomás segitett kiadni és igy elindult az osx...inkábbkeresgélekmég
-
JarrekStar
tag
Hát max akkor lehet melege amikor épp vagy Youtube-os videó megy vagy Torchlight-tal játszom. Mondjuk feltettem az smcFanControlt és játékhoz már felveszem maxra a fordulatszámot. Igaz, hogy olyan mint egy orosz teherszállító repülő de legalább nem 75 fokos a proci. Ja és most visszakúszott 91%-ra...Érdekes minden esetre...
-
Tigerclaw
nagyúr
-
_Blank_
senior tag
unboxing vidjó készen van, de a legjobb a pattogós nylon, vagy mi a here az.
ebben a gépben tényleg nem sok mindenbe lehet belekötni, max a felbontás -de ez valószószínűleg az én kis szoc. problémám- , amúgy nagyon egyben van , szép kis egységet alkot.
SSD-t megléped akkor? vagy teszteled pár hétig, mert végülis amire használod arra a gyári vinyó sem lassú.
hosszú életet a laposnak.
-
_Blank_
senior tag
engem pl a gyorsaság annyira nem izgat, inkább úgy mondom hogy megelégedettséggel tölt el, hogy a legfrisebb technika dolgozik alattam. a felbontás már annál inkább, ezért szemezek nagyon a 15-sel, mert 1680x1050 azért már álom egy notiban, nekem inkább erre van szükségem mint a teljesítményre. nameg az hogy matt felületet nézek.
bár láttam élőben a 13ast és korrektnek tűnt minden szempontból, de nemigen értem hogy a kedves Apple miért nem tud 1440x900as opciót kínálni ehhez is, akkor pörfekt lenne és vinném is. talán az ősszel meglépik, mert más újdonságot nem nagyon tudnak belerakni a mostani modellbe.
-
Az X25-M nagyon jól muzsikál a gépben.
Nem para a TRIM hiánya, ha hagyod néha terhelés nélkül állni a gépet, elvileg így működik a Garbage Collection az SSD-ben, és meg tudja őrizni a formáját. Legalábbis ezt olvastam már nem mondom meg hogy hol, de pont az X25-M kapcsán. Nekem nem volt meg olyan hosszú ideig, hogy megtapasztaljam.
-
doc
nagyúr
koszi
ezek szerint nem sokkal olcsobb mint itthona hardware nem rossz, de embertelen nagy szopas hozzanyulni. a mostani 15-os MBP-t (3,1) szetszedtem mar parszor vinyocsere miatt, gyakorlatilag cafatokra kell szedni az egesz gepet
raadasul a vinyo borzalmasan rossz helyen van (bal csuklo alatt, muszaj leszokni az ujjal dobolasrol...)
-
Én ilyennel kompenzáltam a megvakulást, eddig minden szempontból bevált (most már nem mobilról vagyok, tudok linkelni). A két gép megoldást is csináltam egy ideig (20"-os fehér iMac volt az MBP előtt, egy ideig párhuzamosan), de nekem az nem jött be - sok macera, hogy most melyik anyag melyik gépen van, fájlszervert meg nem akartam emiatt beüzemelni.
Az X25-M jó választás, nekem is volt (végül eladtam inkább - erről jut eszembe, az OptiBayem még mindig megvan, ha kell valakinek!), de a b) verzió is praktikus lehet
Apropó játék: FallOut 3-mal szoktam játszani mostanában, közepes grafikával nem 100%, de jól játszható 1280x800-ban
És az enyém még a 9400M-es szériából van.
-
asysoft
aktív tag
Page up/down szerintem még kényelmesebb helyen is van, mint a "normál" esetben, delete-t én nem tudtam megszokni, ezért KeyTweak-kel átpakoltam az F12-re (Windows alatt, mert ott zavart igazán a "hiánya").
Remélem hamarosan megérkeznek Magyarországra a 13"-os gépek, mostanság valahogy nagyon elkapott a "le kéne cserélni"-láz...
-
Szerintem bullshit. Ha ilyet akarsz, ez a megoldás.
-
Paarthurnax
senior tag
Akkor én szerencsésebb vagyok, mert 1.6Ghz, de Core Duo.
Az utóbbi időben megfektette az Eclipse a kiegészítőkkel, pl. Google Web Toolkit, aztán MySQL server (tesztelni) és még mellette a böngésző, stb, stb. Atomon ugyan ezeket futtatni...
megérdemled a MBP-t.
gabesy: Mit vettél? Ezt az új Macbook Pro-t vagy valami mást?
-
TonTomika
aktív tag
Én az iWork-ot javaslom!
Pages szerintem rendkívül jól kezelhető, és felhasználóbarát. Tény, hogy ms office után hozzá kell szokni, de nem lehetetlen. Kicsit másképp vannak benne a dolgok, másképp van kigondolva. Lehet exportálni pdf-et is belőle, megnyitja a .doc-ot(előfordulhatnak anomáliák) de a .docx-et pedig tökéletesen kezeli. MyspellX-el pedig lehet beletenni magyar nyelvű helyesírás ellenőrzőt is.
Numbers szintén jól és könnyen használható, bajom még nem volt vele...Keynote pedig magáért beszél.
Ja és nem is drága a csomag! (24.500HUF) (Mac-es Office-t én sem javaslom! Akkor már esetleg crossover és exe-ből futtatható word)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest