- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz
freelanced #70505 üzenetére
2015-ös (akár használt) Macbook Pro nem játszik? Szerintem átlag felhasználásra tökéletes, típushibája nem nagyon van (max a kijelző kopás, de az mindegyik modellt érinti...), vannak rajta rendes csatlakozók, MagSafe töltő, retina kijelzővel!
-
BossBoss
őstag
válasz
freelanced #70491 üzenetére
Pár hete váltottam Air-ről Pro-ra. Őszintén mondom, hogy a kijelzőn kívűl nagy különbséget nem érzek. Igaz, sokat vágok videot, azért is váltottam. Ott érezehtően fürgébb azért. De általános felhasználásra tökéletesen elég most az air. Igaz most, hogy nap mint nap használom a kijelző miatt már nem mennék vissza TN panelre.
A portok eltűnése nagyon hiányzik. 40k-ért kellet átalakítokat vennem. A magsafe nagyon hiányzik. Illetve az üzemidő drasztikusan csökkent. Szumma szumma általános használatra bőven elég az AIR szerintem.
-
galaxys80
veterán
válasz
Március óta van meg és nagyon szeretem.
Retina kijelző engem hidegen hagy. Főleg, hogy javarészt monitorra van kötve. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Nekem másfél éve van meg az Air, első macbook és nagyon bevált. Őszintén szólva, biztos jó az a retinak kijelző, de k.rvára nem hiányzik nekem. A gép nem kevés, mindent tud, amit kell. Már rajta is melózok, napi 8 órát, itthon is ezt használom... word, excell, távoli asztalkapcsolattal a windowson futó ügyviteli rendszert melóba... itthon fotók és házi videók kezelése,vágása, kódolás... netezés, általános felhasználás. Nekem tökéletesen jó. Van iCloud előfizum, így 40giga fotóval is 50%-on van a tárhelykihasználásom 128-as ssd mellett. Van egy 128-as microsd rejtett slotba még, de azon csak ilyen tarcsi dolgok vannak, nagyon nem használom napi szinten. Végülis minden online van.
Én mondjuk csóró vagyok, hogy 500k-t adjak egy macbook -ért,de 300-ért ma is simán megvenném újra.
Persze az ember mindig rá van feszülve, hogy mindig megvegye a legújabbat, de az új Air-t tavaly is vártuk, nem lett belőle semmi. Idén meg franc tudja... én már nem ülök fel arra a vonatra. Az biztos,hogy általános célre, ár érték arányba ma is az Air a legjobb macbook. Én nem bántam meg, nagyon szeretem, inkább azt bánom,hogy nem előbb vettem rá magam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Amíg Airem volt, nem volt semmi bajom a programokkal a kisebb felbontás miatt.
Amúgy önmagában nem olyan rossz, csak a retina mellett, vagy az ahhoz szokott szemnek.
-
Head88
addikt
válasz
A mostani Air gyakorlatilag egy minimálisan CPU upgradelt 2015 gép. Enyhén szólva elavult darab. Ha bármilyen esély van rá, hogy lesz új akkor én már nem venném meg.
-
tuzpenge
őstag
válasz
freelanced #70486 üzenetére
Most őszintén nem vagyok jós, nem is értem azt, hogy itt miként és miket találgatnak, de ezen túl tudok lendülni. Amúgy azt sem gondoltad volna hogy az air-t meg tudod venni zsír újan hivatalos helyről 250 ezer környékén (mégis meg lehetett). Szóval abban igazad lehet (de nem biztos), hogy HA jön is esetleg valami új, az a kezdéskor nem lesz olcsóbb, de hogy mi lesz fél-egy -két év múlva azt honnan tudná bárki is? Nyilván akinek sürgős az nem várhat ennyit de akkor meg vegye meg most az "olcsót", mert mindig lesz majd jobb és jobb. Tehát arra várni tök felesleges.
-
Smiley
addikt
válasz
freelanced #70443 üzenetére
Az $1200 iPhone után én ebben annyira nem reménykednék... Egyszerűen csak kidobják az Air-t, nagyon max $100 csökkentik a kezdő árát a MacBook-nak.
-
Head88
addikt
válasz
freelanced #70429 üzenetére
A 2018-as gépek 3. gen butterfly billentyűzete egyáltalán nem kompatibilis a 2017 gépekkel, szóval nem tudják arra cserélni.
Tulajdonképpen nem is a billentyűzetet cserélik hanem a komplett topcase-t. -
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #70414 üzenetére
Ugyanaz kerül bele, a 3. generációs a 2018-asok privilégiuma.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
freelanced #70355 üzenetére
Szia.
Én a sajátomról tudok véleményt mondani ami egy 2015-ös 4gb-os 13"-os alapszintű Air.
Netezésre, dokumentumszerkesztésre, mailokhoz és fotókat vágni használom. Egy elég jó képességű wines gépet cseréltem le erre, féltem is a váltásnál. Újként vásároltam, hiba és karcmentes. Az akku miatt választottam az akkor kapható pro modell helyett, nem bántam meg. Hihetetlen gyorsan fullra tölti a töltő és hosszú az üzemideje még ma is. A maximális ciklusszám ennél a modellnél 1000-et engedélyez, utána az akku elhasználtnak tekinthető. Enyémben most van 675, intenzív használat mellett, ami napi 1-2 töltést jelent. Töltőről sose használtam. Ha veszel használtat, ezzel tudsz kalkulálni, egy megkímélt pár éves gép véleményem szerint ugyanolyan jó lehet mint egy új. Billentyűzettel nincs gond, a trackpad alá egyszer egy szinte észrevehetetlen porszem került amitől nehezen működött, kitakarítottam, azóta jó. Semmi hibát nem tapasztaltam a használat során, bátran ajánlom ezt a modellt, leginkább használtként, mivel érkezik az új ami jobb vétel lehet. Kijelzőfelbontásban sincs vele gondom, persze nem retina, de nem is mondanám rossznak.Ha most vásárolnék gépet, a 12"-os MacBook-ot venném meg mert rohadtul tetszik, illetve várom az új Air-t. Pro-t nem vennék a kisebb üzemideje miatt, esetleg videóvágásnál és játékoknál lehet előnyös. Touchbar nekem nem jön be.
Ha megjelenik az új Air, azt gondolom beruházok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest