- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Aszpirin #118162 üzenetére
Mivel a múltbéli képkockákat nem tárolja, nem tölti meg, de a böngésző RAM kezelésétől függ mennyit harap ki. Én olyat tettem, hogy egy kifejezetten botrányosan rosszul megírt weboldalon (Facebook) néztem egy élő adást, ilyet az átlag felhasználó nem csinál, ezt már akkor is elmagyarázta egy
fajvédőfanboy fórumtárs.A böngésző felemésztett valamivel több, mint 6GB-ot egészen addig amíg azt a fület be nem zártam. Mivel ezt nem tudta kiírni swapba, ezért a rendszer többi részének maradt 2 GB.
Valószínűleg a Safari jobban lekezelte volna egy kicsivel, de nem tehetek róla, hogy az meg nincs Androidra/PC-re, nekem meg négy platform (MacOS, iOS a másik kettő) között kell megoldanom a böngésző szinkront és erre jóformán csak a Chromium alapúak vannak.
Egyébként szerintem ez nem volt akkora gond, mert a gépemre az van írva MacBook Air, nem pedig MacBook Pro, tudom mivel jár ez, csak felhívtam egy potenciális dologra figyelmet, hogy a swap is csak addig működik jól, amíg swapolható folyamatokkal bombázod.
Bezártam az adást és folytattam a telefonomon, hogy a laptopot tudjam használni közben annak a 12 db fotónak a megszerkesztésére, amit akkor is röhögve megcsinál, mikor a háttérben nem Facebookot, hanem mondjuk a világ egyik legprofibb videovágó szoftverét futtatom.
Lehet aki 8GB RAM-os gépet vesz, többet Facebookozik, mint videót vág DaVinci Resolve-ban... De lehet nem, ki tudja. Az "átlag felhasználó" mindig úgy definiálódik, ahogy a vita éppen megkívánja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest