Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan lehet ezzel 48mpx-elben fotózni, eddig max 24be csinálta akár mit állítottam.
-
Tiger.
nagyúr
Ért valaki a parancsokhoz?
Egyszerűen nem tudom megcsinalni azt, hogy amikor elinditok egy hívást akkor a profilt amit megadtam neki, kikapcsol. Azt szeretném, hogy amikor jön hívás vagy én hívok ne legyenek értesítések mert zavaró hívás közben. Szóval mikor tarcsazoban vagyok akkor elindul a parancs ez jó, de amint hivok valakit kikapcsol. -
Tiger.
nagyúr
Ki milyen töltöt használ a 16pro és maxhoz?
-
Tiger.
nagyúr
Ez az aod piszkosul eszi az aksit.
KB 4 óra alatt 9%. -
Tiger.
nagyúr
Ezzel a hibaval találkozott már valaki? Ma vettem észre az enyémen igaz egy pillanatra de a kijelzon vonalak jelennek meg.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki használ tp link kamerát?
Nem tudok rajonni miért de a telefon nem ad értesítést, a kamera appon belül jön értesítés de a telefon nem jelzi. -
Tiger.
nagyúr
Én azt nem tudom megcsinalni, hogy pl mikor töltöm a telefont fektetve akkor jelezze az aksi százalékot jobb felül, valahol láttam már úgy.
-
Tiger.
nagyúr
Azt hittem ha a telekomtol veszed a telefont 3 év a gari.
-
Tiger.
nagyúr
A dinamikus szigetnel lehet olyat, hogy pl a kamera értesítést ott jelentse meg?
-
Tiger.
nagyúr
Ez mennyire normális?
Fent van az üveg és ha picit nem szemből nézem akkor ilyen szines a széle. Gondolom a kijelzo védő üvegnek. -
Tiger.
nagyúr
Megerkezett. Eddig amit észre vettem, hogy sztem a 13 pro max jobban szólt, a magas hangok jobbak voltak, de lehet, hogy javulnak itt is majd.
-
Tiger.
nagyúr
Holnap érkezik nekem is.
hülye kérdés, mivel mar megvan a kijelző védő üveg hozza, elég levenni ami a kijelzőn van és mar mehet is az üveg rá?elvileg tiszta az üvege. Esr üveg lesz rajta amihez van egy aplikator. -
Tiger.
nagyúr
Ez tényleg ennyire drága? Vagy valahol olcsóbban lehet beszerzni?
-
Tiger.
nagyúr
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged