Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
lizzzzzzy #669 üzenetére
De nem fogod tudni eladni előre utalással. Nagyon jó áron adod, viszont friss reg és nulla érétkelés. Ezt személyesen tudnád csak eladni, úgy pikk-pakk elmenne.
Esetleg talán lesz aki bereckíroz 200k-t...
A telefonról alkotott véleményed túlzó. Amúgy le se írtad, hogy mi a rossz benne. A minden az nem érv. De inkább ne írd le, már hirdeted. -
esbii22
őstag
válasz
lizzzzzzy #665 üzenetére
Attól még feleslegesen sírsz itt mint egy 5 éves.
Add el aztán használd a középkategóriás Samsungodat.
Felnőtt ember lévén(?), a magad hülyesége miatt mást hibáztatni…
Minden MM-ben van kiállítva darab, ha nem ott akkor bármelyik szolgáltatónál. Előtte kellett volna gondolkodni, ha már ennyi pénzt kiadsz egy telefonra.
-
csaba1203
addikt
válasz
lizzzzzzy #646 üzenetére
Szia!
Ha írtad volna, hogy éppen droidról váltanál, akkor azt írtam volna vissza ha teheted kérj meg egy ismerősödet vagy menj el egy MM-be vagy Euronics-ba és nyomkodd meg mielőtt megveszed.
Nem vigaszként írom de jelenleg párhuzamosan használok egy S22-öt és egy I16-ot és semmi bajom nincs egyik rendszerrel sem.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, amiket nem sorolnék most fel.
Tényleg csak azt tudom én is ajánlani próbáld meg kis bukóval eladni ha ennyire negatívan állsz a telefonhoz és az IOS rendszerhez. -
válasz
lizzzzzzy #656 üzenetére
Egy középkategóriás Samsung sokkal jobb
Tegyük hozzá, hogy neked jobb
Nekem a mérete miatt ingyen sem kéne egy középkategóriás samsung
Azt nem értem, hogy már amikor kibontottad akkor láttad ez nem jó neked, a médiában vetted ott ki van állítva, nem nyomkodtatd meg?
2 dolgot tehetsz
1 megszokod
2 eladod valamennyi bukóval, de még így is kapsz két középkategóriás samsungot érteegyet ne csinálj, ne sírd tele a topikot mert mi nem tudunk ebben segíteni, így jártál ez a tanuló pénz, legközelebb előbb nézd meg jobban mit szeretnél utána vásárolj, ha lehet online és akkor ell tudsz állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest