- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rájmó
tag
válasz
csakany2001 #4941 üzenetére
nagyon köszi a választ és a tippeket, akkor marad jó áron a 15 pro vagy a sima 16, köszi!
-
Rájmó
tag
max-et nem szeretnék, az már túl nagy lenne, a sima vagy a pro is a határeset, kár, hogy a minit nem gyártották tovább a kereslet hiánya miatt.
boltokban fogdostam, nyomogattam, de ez a 6,1 col az én lélektani határompatyil: igazából pusztán a kíváncsiság hajtott, sose volt még 3 kamerás iphone-om, érdekelne, hogy mennyivel tud többet, mint a 12 mini.
alapjáraton egyébként semmi extra, zenehallgatás, utazás során filmnézés, illetve a lehetőségekhez képest jó képeket készítsen. nyilván nem olyat, mint egy fényképezőgép
az viszont meglep, hogy ennyire nem bírja szuflával a telefon, picit el is bizonytalanított ez, pláne, a mostanival is ez a bajom.mindenesetre köszönöm a tanácsokat, nézegetem tovább a teszteket/cikkeket, ahol olvastam a hozzászólásaitokat, elgondolkodtatott, hogy lehet hülyeség csak azért egy ilyet választani, mert 3 kamerája van, hiába a kíváncsiság..
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Szeretett kis mini 12-őmet szeretném lecserélni és elkezdtem nézegetni a 15 pro-t, mivel használtan ár/érték arányban (szerintem) most egész jó deal-eket ki lehet fogni.
Viszont rengetegnek amiket találok 87-91 közötti a maximális akku kapacitása, és az egyik fő ok, amiért váltanék az a hosszabb üzemidő.
Tudom, hogy nem maiak ezek a telefonok, de bírja egy napig ilyen akku állapot mellett? Várható szerintetek rohamos állapotromlás?
Szegény kis minim kb fél napot bír ki böngészés mellett és akkor videót nem is néztem ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest