- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Én is úgy tudtam, hogy nem lehet ezt sem, de hozzám került egy 14 pro és meglepődve láttam, hogy simán fel lehet másolni..
A másik ami miatt soha nem kellett volna még régebben az a file-ok küldése, de az is megoldódott(viber,messenger,email)
De más problémáim is voltak velük pl úgy néztek ki, mint valami ősleletek, nagy káva alul és fent, számomra vállalhatatlanok voltak, ez a X megjelenésével megváltozott.
A kamera mindig is levolt maradva, de videóban idővel a legjobbak lettek és fotóban is hoznak egy kiegyensúlyozott elég jó szintet, ezt a 15 széria az új 24mp-es képekkel kicsit meg is tolja.
Ips kijelző, na ez volt az ami végképp elvágta nálam., de idővel ebben is a legjobbak lettek(manuális 880nites fényerő
)
Nem volt usb-c, és nem az miatt hiányzott nekem, mert lassú lett volna az apple megoldása, hanem mert mindenkinek android van a környezetemben, és ha tölteni szerettem volna, akkor gatya volt.
A 14 pro-t el is adtam, de a 15 pro/max elhozta azt, amire talán vártam.
Jobb lett a fotó, videó a legjobb, aksi nagyon jó, kijelző a legjobb, és nagyon jól is néz ki végre 14 óta.
Egy nagyon nagy probléma maradt, hogy ha sikerül is szerezni egyet, tuti megunom hamar.
Ja igen meg az, hogy nem lehet jobboldalról vissza lépni gesztus vezérléssel.Már csak az maradt, hogy honnan tudnám beszerezni, mert voltam bent a t-nél és media-ban és azt mondták, csak 1 hónap után lesz készlet.
Attól félek, mire tudnék venni már rég mást szerzek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest