- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Sokszor eljátszok a gondolattal. De a 15 Pro-nál is úgy voltam, hogy rendesen ki kellett nyitni a pénztárcát, mert ilyen tudással ekkora méretben nem volt más.
Ez most bővült 1-2 modellel(Xiaomi 15, Pixel 9 Pro) de még mindig nem tudnék mondani egyet, amire megérné.Nagyon erősen gondolkoztam egy S25-n, mert az kevésbé melegszik, jobb az üzemideje, Pro módban a kamera is rendben van, de gyakran használok makró módot ezért nem váltok.
S26-nál pedig Exynos-t mondanak, így látszólag nem mostanában lesz olyan számomra, amire szívesen váltanék.
Bár az a Honor Magic 7 Mini izgalmasnak tűnik, de a Vivo X200 Mini-t sem nagyon kapni szóval kitudja lesz-e.(meg a Honor messze nem rendelkezik Apple/Samsung szintű ökoszisztémával)Nekem így 1 év tapasztalat alapján:
Ha kérdezik nem szoktam ajánlani, inkább 16 Pro-t mert azokban jobb, amiben ez gyenge(üzemidő, melegedés). A kamerája viszont csúcs, nem kell semmit állítgatni és tökéletes fotókat lehet vele lőni, még rossz fényviszonyok között is.
Az IOS elindult egy nem túl szimpatikus irányba, de még így sem tapasztalatok annyi bugot, mint az androidos időszakomban.
Néznék vissza a zöld robotos rendszerre, mert összerakták a OneUI-t, de a Samsungnak nincs ilyen kaliberű készüléke, addig részemről ez a kérdés tárgytalan.(de azért reménykedek egy Snapdragonos-os, makró módot támogató S26-ért, hátha) -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Mi lett az utód, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest