Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Figyeld az autópályát:
"Félreérted. A specifikációban megadott értéket mindegyik tudja. Az a szerencse, ha jobbat fogsz ki. Ez egyébként minden gyártónál így van."
Én és a szembemenetem :Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Mivel csak engem kell figyelned az autópályán van időd megkeresni és megmutatni, hogy hol írtam azt, hogy egyformát gyárt akármelyik gyártó? Én nem találtam meg azt, h hol állítottam, hogy egyforma a kapacitás akármelyik gyártónál is.
Ebből indultunk : Azért milyen szép már, hogy 600k telefonnál szerencse kell, hogy jó legyen
Ha pont nem látnád mert keresel engem a forgalommal szemben ott van a "
" Vagyis nem vérre vettem hanem poénra. És ha koszos szélvédőd miatt csak eddig jutnál "Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik." hogy elkerüljük a további zseniálsi logikai meglátásaidat ebből hogy is vonod le azt a következtetést, hogy ez egy állítás, hogy van ilyen nem pedig egy nemtetszés minden termék felé? Ennyi erővel azt is kezdhetted volna bizonygatni, hogy az ég kék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 Mini, Foxpost az árban, új, emelt kapacitású akku
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest