Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Egyszerre tettük fel töltőre haverommal (igaz neki 14 Pro Max van) és neki is leállt a töltés a napokban, nekem például nem. Az, hogy miért állt le, menyivel használta ő másképp jó kérdés. De ez így normális. Nem fordult még vele elő ilyen, de a telefon köszöni szépen azóta is jól van, eddig is jó volt. Nyilván okkal van benne ez a védelmi mechanizmus, ennek így kell működnie, ez a jobbik eset. Majd ha púposodik az akku, füstöl, olvad, mindenféle hibaüzenet nélkül, akkor ráérünk pánikolni.

Szerintem használd nyugodtan, ez így jó. -
Kérdés az is mik voltak a körülmények?
Szobahőmérséklet, volt e rajta tok, vezetékes max vagy vezetéknélküli max e a töltés sebessége, használtad e közben?Én akár kábel nélkül, vagy kábellel töltöm, van egy kis telefon/tablet állványom, beleteszem az oldalára fektetve, a melegedős (alaplapi) oldalával felfelé, hogy jobb legyen a hőleadás. Tokom nincs, vagyis tud hűlni, nem szoktam használni töltés közben (jellemzően), így most 28-29 fokos szobahőmérséklet közben sem korlátozza a töltést, és soha nem fordult még elő ilyen a 7 hónap alatt, 1-2-3 naposan sem.
Vagyis normálisnak tekinthető a dolog, de egy kis odafigyeléssel/műszaki érzékkel 100%-ban elkerülhető.
-
gretzky77
veterán
Szia, üdv itt! Mi vitt rá a váltásra? Magic 5 Pro fórumon már találkoztunk. Sztem az elején még előfordulhat, de ha beáll és elkezded használni normálisan akkor nem lesz vele gond sztem. Nekem nem szokott gond lenni a melegedéssel, tud meleg vagy inkább langyos lenni, de nálam nem vészes! Talán egyszer találkoztam ezzel a jelenséggel! Időt kell hagyni android után, itt azért más a "logika", nekem is elég sok időbe telt tizen x év droid után, de megszoktam, megszerettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest