Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Az érzés elég szubjektív dolog, így jó válasz nem igazán van a kérdésedre.
A kéket választottam mert az tetszik. Amikor kicsomagoltam, beleraktam a kártyát, rátették a fóliát a kijelzőre és tokba bújtattam. Az a néhány perc ameddig "ruha nélkül" kézben tartottam igen kellemes élmény volt.
-
Navaren
aktív tag
Igazából a matt(abb) keret nekem jobban tetszik, bár ez is tud ujjlenyomatokat gyűjteni, a lekerekített élek miatt kényelmesebb kézben tartani, a súlycsökkenés kifejezetten klassz (pedig csak sima Pro volt a 13 és most a 15 is), illetve mostanság kézbe véve ez is hideg, mint az acél keretes telefon volt.
Gagyinak semmiképpen sem mondanám, de nem az ösztönzöt a vásárlásra, hogy azt mondják a keretre, hogy Titánium
. -
István971
tag
Ez a titán szöveg csak marketing, hogy úgy érezd több millió emberrel együtt, hogy, te különleges telefont fogsz.
Azt közben semmi, egy fostubus az egész, én is megnéztem de semmi új műanyag érzetet keltő játéktelefon.
Titán mi? Ez van akkor amikor már nem lehet újat kitalálni vagy most éppen ezt tervezték erre az évre, jövőre meg lehet hogy újra hasznosított gumiból vagy műanyagból lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.